måndag 27 oktober 2008

Ljus i mörkret...

Min son kom häromdagen och sa att han ville ha spökfest. Han hade redan planerat allt. Vad som ska lekas, hur man ska vara utklädd och att det ska vara läskigt. Han hade ritat inbjudningskort också...

Egentligen är jag inte så mycket för halloween, men jag förstår barnen som tycker att det är roligt. Så länge man inte glömmer bort vad allahelgona står för så kan det väl vara ok att fira båda.

Så idag har det inhandlats en pumpa som jag karvat ur, blev inte så jätteläskig, mer söt ;)
Vi har köpt lite läskigt godis, marängbotten till spöktårtan, spindelnät och lite annat spökigt. Sonen är så förväntansfull. Jag kan tillägga att kalaset kommer inte att bli så stort, han har fått bjuda in den jämnåriga kusinen och det är han nöjd med...

Här kommer lite bilder på balkongen med pumpa och min nyplanterade, fina en som är satt i en ännu finare korg. Pumpan gör sig bra där...


Jag hittade dessa "Creepy-cupcakes" hos Martha Stewart...


Här ligger min pumpa i lä...;)
Men jag har åtminstone inte gått till överdrift som vissa...;)

Ha en bra vecka!

Kram!


lördag 25 oktober 2008

And the winner is...

Då var det dags att avslöja vilka vinnarna är. Det var en hel del lotter igår... :)
På den vinnande lotten av 1:a priset stod det så här:
Hej!Jag har kikat flera gånger på dina fina smycken. Så fort jag har en slant över att unna mej något för så ska jag köpa ett halsband till mej själv... men nu var det ju tävling och då vet jag precis!Jag skulle vilja vinna halsbandet med hjärta med texten syster och en ängel.För fyra år sedan flyttade min ena syster med sin man och deras barn till Nya Zeeland, och jag saknar henne väldigt väldigt mycket. Hon är en riktig ängel - och jag skulle vilja ge det till henne i julklapp för att hon alltid ska komma ihåg hur mycket hon betyder för mej. Att hon alltid finns i mina tankar.
Stort grattis Mia med bloggen Min inspiration!
2:a pris gick till:
Lina med bloggen Min sockertopp!
Och slutligen vanns 3:e pris av:
Beatrice med bloggen Rose de chine!
Stort grattis tjejer!
Och till er som inte vann denna gång...det kommer mera ;)
Kram!

fredag 24 oktober 2008

Tävlingen avslutad!

Nu är tävlingen avlutad och det är dags för mig att sitta och göra lottlappar. Det är så roligt att se att så många har velat tävla och jag är så glad för era fina kommentarer. Tack snälla ni! :)

Jag har under tiden det har varit tävling passat på att ta en bloggpaus light, men jag har varit inne och kollat runt lite hos er ändå. Svårt att hålla sig ifrån er :)
Men jag har inte latat mig, det har jag inte haft tid med ;) Jag jobbar med en nyhet på smyckesidan som ska presenteras inom kort. Jag är riktigt stolt över det.

Passar på att visa vad som inhandlades häromdagen till badrummet. Snygga handdukar från affären som alltid rear.....ja, just det. Hemtex!
Ett nytt, underbart väldoftande Yankee Candle åkte också ner i shoppingpåsen.






Imorgon kommer vinnarna att presenteras, så kika gärna in då.


Stor kram på er!


måndag 13 oktober 2008

Tävling...

Nu kunde jag inte hålla mig längre! Jag hade tänkt att ha en tävling när jag gjorde mitt 100:ade inlägg. Jag har valt att inte räkna besökare utan får istället hålla mig till att räkna kommentarer och inlägg.

Jag har länge velat ha en ordentlig tävling och nu är det dags! Vad som finns att tävla om är:




1:a pris: ett valfritt smycke från min smyckeblogg!(Oavsett pris!)


2:a pris: Ett sött salt och pepparset i fina trälådor.

3:e pris: Designade disktrasor


Det du behöver göra för att vara med och tävla är:


1: Titta in i min smyckeshop och kommentera sedan i inlägget vilket smycke du skulle vilja ha om DU vann!

2: Länka till tävlingen från din blogg och använd min smyckelogga ovan.
3: Om du inte har blogg lägger du till mig på bloggkoll.
Tävlingen pågår t om 24/10 kl.18:00

That´s it!

Lycka till nu!


Kram!

torsdag 9 oktober 2008

Ett mustigt inlägg...;-)

Jag är så tröööööööött! Vet inte vad det är med mig, men det är som om all energi är puts väck!
Näää, usch, jag ska inte gnälla för er. Ingen vill lyssna på en gnällspik ;-)
Vad har hänt sen sist...hmmm...inte mycket är nog svaret på den frågan. Veckorna bara springer iväg och det känns som veckan bara består utav måndag och fredag, inget därimellan. Ja det går åtminstone fort mot jul ;-)
Många frågade om min lilla söta nasse som bara skymtade lite i förra inlägget. Det är en Maileg-gris som jag köpte ibörjan av året. Många köpte sina nassar till jul, men jag tycker att min nasse är så fint neutral i färgen att han är framme jämt.



Är det någon mer än jag som går på reklam, och blir lockad att prova nya saker genom fina reklambilder? Särskilt lockad blir jag när det handlar om goda saker som lyxar till det lite i tillvaron. Jag har letat efter de fina flaskorna med Kullamust ett tag och igår hittade jag dem äntligen i min affär. Det är svensk äppelmust, helt enkelt. Inga konstigheter, bara naturligt och gott. Jag köpte två sorter(finns tre). En vanlig och en som är kryddad med kanel. Ska testa om den är god att värma. Gott en kylig höstpromenad!


Till sist slänger jag in en bild på mitt senaste klädköp. En söt grå/brun blus från Esprit. Jag älskar deras kläder. Jag hittar alltid något i den butiken. Denna blusen var enkel men söt med sina paljetter och fina knyt i halsen.



Nej nu börjar det kurra i magen. Idag blir det baconlindade färsbiffar med potatismos (gröna bönor för mig ;-))

Vi ses!

Kram!

söndag 5 oktober 2008

Julfeeling...

Nej jag har inte sett fel i almanackan. Jag har fått julfeeling tack vare att jag gått och köpt boken med stort B, boken som alla talar om...nämligen denna:

Den är så underbar! Så vackra bilder och en sådan känsla. Detta är helt klart den finaste bok jag har just nu. Jag har redan suttit och planerat hur årets adventsljusstake skall se ut...;-)
Jag har gjort ett inlägg tidigare om danska Ville Kulla. En helt magisk affär med så fantastiska bilder att man kan kika in bara för att titta på just bilderna. jag var inne där idag och kikade. Detta var lite av det jag såg...

En "liten" bokstav...den är 170 cm hög!

Finns det något mer dekorativare än olivträd?

En antik gunghäst som denna vore trevligt att äga...


Detta fina hopprep har jag sett att Bettys har här i stan. Jag ska nog införskaffa ett sådant...

Detta var bara ett axplock av bilder. Jag tycker att ni ska ta er en titt själva på denna underbara affär.

Ha det bra i veckan som kommer!

Kram!

torsdag 2 oktober 2008

Skor och sybehör...

Hejsan!
Det är inte klokt att det är fredag imorgon igen. Tyckte att det var nyss måndag. Ja, ja, det är väl bra att veckorna går fort, men snart är vi redan framme vid höstlovet och därefter är det ju nästan jul?!


Igår var jag som vanligt ledig. Jag ska erkänna att jag var extra glad åt det igår eftersom hela lågstadiet hade friluftsdag i regnet... Jag passade istället på att åka en sväng till Kinna med mamma och min svägerska. Vi skulle till Visko och handla lite skor till barnen...och gärna till oss själva också ;-)


Det blev bingo! Ett par fina Timberland kängor till sonen och själv fick jag ett par fina svarta stövlar i ridmodell. Därefter åkte vi till Fritsla Tyglager som har fina tyger men också en massa fina inredningsdetaljer från bl a Himla, Bruka, Greengate m.fl. Där blev det lite smått handlat. De ska få in en laddning Greengate snart, så det blir en tur igen inom kort.





Med en sådan här fin räkningsförvaring från Bruka kanske det blir lite roligare att betala räkningarna.......knappast, men försöka duger!;-)

Detta söta tyg från Grand Design ska bli till en liten kappa i mitt kök. Jag kör med vitt, grått och inslag av rosa där.

Det blir äntligen dags att ta fram den söta sytillbehörsburken från Panduro när jag ska sy lite gardiner.

Hade inte så mycket mer denna gången, vi ses snart igen!

Kram!