söndag 29 mars 2009

Tiden bara går...

Åhhh vad jag saknar timmen som "försvann" i natt! Har alltid avskytt denna tidsomställning, och särskilt sedan jag fick barn. Blir helt seg!

Men tiden fortsätter som sagt att gå ändå och numera tickar det dubbelt upp i mitt kök sedan jag köpt en ny köksklocka. Nämligen den söta magnetklockan från Dulton. Färgen valde jag med tankar på mitt nya kök, inte mitt nuvarande. Retrodesignen kommer även den passa perfekt i vår 50-tals våning.Jag har tankar på att även införskaffa timern som hör till och ha brevid varandra på kylskåpet.
Det är synd att denna klocka inte görs i en större modell för då hade jag velat byta den stora köksklockan mot den.
Fast...den nuvarande klockan är rätt kul tycker jag...


Ha en bra dag!

Kram!

onsdag 25 mars 2009

Polarn o. Pyret...

Ni har väl inte missat att Polarn o. Pyret äntligen har öppnat nätshop!? Dessutom bjuder de på frakten resten av månaden samtidigt som de har en del bra öppningserbjudanden. Jag har redan varit inne och shoppat sonens vårkollektion. Ett kanonköp är den vind och vattentäta fleecejackan som kommer att vara perfekt som vårjacka längre fram.

För er som provat deras kläder redan behöver jag inte tala om vilken kanonkvalitet det är...

Den söta lilla nallen fick jag som present på köpet :)

Ha en härlig dag!
Kram

söndag 22 mars 2009

Diska fint...

Hej på er! Vilken härlig helg det har varit! Solen har värmt oss och det har varit svårt att gå in nu när man äntligen kan vara ute utan att frysa.

Idag har jag varit och planerat inför min blivande svägerskas möhippa. Kom på att jag inte kan berätta för mycket för er då hon läser min blogg...Iallfall så är bröllopet den 22/8-09 så ni får vänta ett tag med att få reda på vad vi ska göra ;) Det kommer att bli en väldigt trevlig dag iallafall, vi gillar inte den där biten med förnedring som många måste utstå. Nej, vi kommer att köra med den mysiga, trevliga stilen och ge henne en oförglömlig dag :)

När jag diskade häromdagen så slog det mig att det jag har kring min diskbänk är väldigt mycket jag. Ja alltså stilen på sakerna. Jag är lite av varje, lite modern, lite romantisk, lite prickig...och lite prylgalen kanske ;) Jag tycker iallafall väldigt mycket om sakerna som står där. (vet inte vad det är med blogger idag, jag har suttit med detta inlägg i snart en timme.Det tar ju evigheter att ladda ner bilderna...)
Jag var iväg och köpte lite blomster till balkongen idag för att öka på vårkänslan. Det blev lite bellis, påskliljor och en murgröna som står och balenserar tillsammans på en balkongstol. Bordet fick jag kasta efter den hårda vintern. Hade ändå tänk att skaffa ett nytt till nya lägenheten.


Önskar er en bra start på veckan.

Kram!

onsdag 18 mars 2009

Prickig vårglädje...

Hej på er! Jag överlevde helgen...men det var knappt ;) Det var iallafall skönt att det var sista gången som jag behövde klämma in 13 vuxna och 4 barn i denna lägenheten. Nästa gång vi har kalas har vi lite större yta...närmare 107 kvm!:) Barnkalaset i söndags gick också bra. Jag hade hyrt skolans idrottshall och riggat den för sjörövarkalas. Barnen var nöjda och lianerna var poppis.

Döskalle-kanonkulorna och guldpengarna skickades som inbjudan till barnen. Fiskedammen hade "riktiga" fiskar fyllda av godis och vad vore ett sjörövarkalas utan en skattjakt med skattkarta. Skatten var såklart guldpengar (av choklad).

Om ni kikat in här förut så vet ni säkert att jag älskar Greengate och när jag hittade dess burkar på Elsas Hem så var jag tvungen att klicka hem dem. En härlig färgklick till mitt annars vit/ljusgråa kök.
Mumsiga havrekakor med russin gömmer sig inuti burkarna...;)

Idag får ni också hälsa på Lille Skutt, vår lilla håriga familjemedlem. Han är en hermelinkanin och blir inte större än vad han är idag.

Du har väl inte missat tävlingen hos Hem & Lycka där jag sponsrar tävlingen med en utav mina handgjorda silverringar i 925 sterling silver? Vinnaren väljer själv text på sin personliga ring. Vill du vara med och tävla så klickar du här.
Kram!


onsdag 11 mars 2009

Jag sitter fint...

....på mina nya, mjuka, gosiga sittdynor från IKEA. Bertil heter de. Passar perfekt till mina vita stolar i köket. Dessa vita stolar kommer jag att köpa fler av då jag även tänker ha dem runt matsalbordet i den nya lägenheten. Då får det nog bli några fler Bertil också ;)
Något mer som jag kommer att sitta fint och bekvämt på är den där sittmöbeln som jag var iväg och inhandlade förra veckan. Just nu har den hamnat i sonens rum, men meningen är ju att den ska stå i hallen i nya lägenheten. Gärna med en vit hatthylla med kryss över...

Jag har ändrat lite på bänken och tagit bort de där innerpåsarna i korgarna. Det kommer nog också hamna ett grått fårskinn på. Jag vill ha ett mer renare intryck så det lutar nog åt att jag helt tar bort korgarna och ersätter dem med vita lådor av något slag. Om pappsen är villig så får han gärna snickra liknade lådor som dessa: Passar på att visa min fina vinst från Cillas Cottage som jag vann när hon hade ♥-dag tävling. Tack Cilla!
Idag fyller den ljuvliga lilla älsklingen 5 år. Hipp hurra! Födelsedagsbarnet har önskat sig följande meny: Pizza och Daimstrut. Just nu bygger han ihop allt sitt födelsedagslego. Resten av veckan kommer att gå till födelsedagskalas på dagis, härhemma för släkten och barnkalas...Har lite och stå i nu ;)


Ps. Om du är sugen på att vinna en av mina silverringar så klicka här!Ds.

Ha det gott!

Kram!onsdag 4 mars 2009

Vita gåvor...

Jag är med i en swap som heter Vita gåvor. Vi skickar paket till en tilldelad hemlig vän ett par gånger om året. Swapen brukar ha olika teman och denna gång var temat kök, I mitt paket som kom ända från Finland låg dessa fina saker. Det är så kul med denna swap för helt plötsligt ligger ett paket i brevlådan och väntar, väldigt uppiggande är det!
En fin kökshandduk i klassiskt snitt, en snygg diskborste i trä och en liten rotborste i samma stil samt en fräck disktrasa där ordet kök står på olika språk. Tack min hemlige vän, presenten är helt i min smak!

Detta halsband är ett nytt namnhalsband som jag gör. Jag kallar den Namn-ring. Det stansade hjärtanen och berlocken är självklart valfritt. Det är ju det som är grejen med mina smycken, de ska vara personliga och passa just den som ska bära det.

Det är onsdag och jag är alltså ledig vilket betyder...shopping;) Jag ska iväg och inhandla en sittmöbel till hallen i den nya lägenheten.

Ha det så gott mina vänner!

Kram!