onsdag 27 maj 2009

Flyttröra...

Hejsan!
Ville bara lämna ett spår och visa att jag lever ;) Är mitt upp i flytten, gamla lägenheten är nästan tömd och ska snart städas och i nya lägenheten börjar det rätta till sig. Det finns några flyttlådor kvar och en del möbler att montera, men det börjar sakteligen bli riktigt hemtrevligt. Bilder kommer så snart flyttkaoset är över.

Slänger i en bild på en jättefin tavla som jag beställt från Nettans ute och inne (finns i min länklista). Bilden är tagen i det gamla köket, men tavlan har nu en ny fin plats i mitt nya kök.

Ha det så gott. Jag kikar snart in igen :)

Kram!

fredag 15 maj 2009

Sött och kitchigt!

Heeeeeej!

Tack för alla tips om vart lampan kan finnas. Jag lovar, jag har provat vartenda förslag! Tyvärr utan napp. Hittade två på blocket, men de fanns för långt bort. Lampan är ju knappast lämplig att skicka per post ;)

Ville visa er vad jag hittade för några söt(a)saker när jag var på Annie´s bod i Fristad.


söta burkar!
Sonen kommer att få ge fröknarna på dagis varsin sådan här burk med godis inuti nu till sommaravslutningen.
Det blev den andra quilten från Betty´s också, jag kunde inte låta bli. Den är så snygg!
Upptäckte när jag tog korten att den ***** kaninen hade gnagt på överdraget till puffen! Nedrans gnagare!!!
Det blir bara en liten tur till kusten denna helg, vi hinner inte mer. Skönt att jag bara jobbar måndag och tisdag nästa vecka...
Önskar er en härlig helg!
Kram

lördag 9 maj 2009

WANTED!

Jag får ofta dille på vissa saker. Nu har jag fått för mig att jag ska ha en såkallad Rysk stjärna som hall-lampa i nya lägenheten. Men jag har sökt som en galning efter denna över hela nätet och det verkar inte som den finns att köpa längre!!! Det kanske är därför som jag vill ha den ännu mer nu?!
Min fråga är: Är det någon gullig människa därute som kan tipsa mig om var jag kan finna denna lampa? Svar mottages tacksamt!

Senast jag var på Betty´s så hittade jag denna söta quilt med olika fram och baksida. Men jag stod i valet och kvalet mellan denna och en annan och nu ångrar jag att jag inte tog den andra. Funderar på att köpa den också för man kan väl inte ha för många quiltar? ;)

Den fina quiltade kudden kommer från Hemtex´s Polo-serie.

Idag är det kalas hos min bror. Han ska ha födelsedags-brunch så jag har snålat med frukosten idag för att ha plats i magen åt detta ;) Sedan bär det av ner till kusten en liten sväng.

Ha det gott!

Kram!

söndag 3 maj 2009

Solen skiner och måsarna skränar...

Vilken skön långhelg! Precis vad jag behövde. I torsdags for vi ned till kusten med fullpackad bil och öppnade upp vår villavagn. Fösta dagen är alltid lite jobbig då man ska flytta ut saker man förvarat därinne under vintern, tömma torrbollar, bädda, dammsuga och torka rent. Det är inte klokt så mycket smuts som lägger sig under vintern...och en hel hög döda flugor.

Nystädat!

Köksbordet har fått en ny duk från Greengate.

Den lilla matplatsen...

Ingen dålig utsikt va...?
För x-antal timmar sedan var denna utemöbel brun...
Nymålad stol med nya sittdynor från Hemtex.

Nyplanterat, en vit ros tillsammans med en australiensk viol.
Det är inte klokt så tidig all växtlighet är i år. Mina tulpaner som brukar brukar lysa upp trädgården var redan överblommade, gräset nådde nästan till knäna och mina rosenbuskar var gröna. Det vore bra om det blev lite svalare nu så det stannar upp lite i naturen. Såg i tidningen att april hade varit en sommarmånad i år med tanke på medeltemperaturen och det är ju lite galet.
Hoppas ni får en skön vecka!
Kram