tisdag 29 september 2009

Vita gåvor...

Nu har det kommit paket! Jag har tidigare berättat att jag är med i swapen Vita gåvor där vi skickar hemliga paket till varandra. Denna omgång var temat prickigt/randigt/rutigt. Inte så lätt som det låter att köpa en present på det temat. Jag fick klura ett tag, men nu väntar jag på att "min" vän ska få sitt paket.

Jag fick iallfall denna fina kökshandduk från Nyblom & Kollén som redan hänger brevid spisen och dessa läckra prickiga bakformarna. Tack hemliga vän, du PRICKADE rätt ;D

Imorgon ska vi åka ned till kusten och bomma igen villavagnen, ska faktiskt bli skönt att slippa åka ned på ett tag. Nu vill jag vara hemma och pyssla, mysa och tända massor av levande ljus. Vi har fått fjutt på vår öppna spis också så nu blir det myspysigt värre :)

Kram

lördag 19 september 2009

Moderniserad gungstol...

När vi flyttade till vår nya lägenhet så hittade min man en gungstol på vinden som tillhört hans mormorsmor.Trots mina protester skulle den promt få flytta ned i lägenheten...Nu fyra månader senare står den i vårt vardagsrum och numera trivs jag med den. Kanske för att jag åtminstone fått piffa till den på mitt lilla vis för att få den lite modernare...sen är den ju också vit ;)
Kram!

onsdag 9 september 2009

In the bedroom...

Det är mycket nu...Det är knappt att jag hinner sitta här och göra ett inlägg på min lediga dag ens. Hade kalas i helgen. Det är sådan stor skillnad på att ha kalas här och i den gamla lägenheten. Nu kan alla gäster sitta kring samma bord! Och att dessutom ha diskmaskin...det är lycka det ;)

Tänkte visa vad jag valt att ha som sängbord. Hade först tänkt mig Hemnes i vitt från IKEA men istället blev det Ingolff (vilket namn!;)) Ingolff är liten och nätt, passar perfekt och har fina kryss detaljer. Dessutom är han väldigt gedigen, inga spånplattor här inte.
Dags att kila ut och göra dagens ärenden nu.
Ha det gott!
Kram