fredag 30 oktober 2009

Pumpor...

Idag ska jag och sonen ut och köpa pumpa att dekorera. Kände att jag inte hade någon vidare inspiration till hur den ska dekoreras och kikade in på Martha Stewarts hemsida.

NU har jag inspiration till tusen...om jag sedan lyckas få till det är en annan femma ;) Återkommer isåfall med en pumpa-uppdatering lite senare...

Buuuuu på er ;)

Kram (ifall ni blev rädda:)

söndag 25 oktober 2009

Vilken hurtbulle...

Vilken dag alltså...Det regnar och är mulet och allmänt trist. Bilen vill inte starta för tydligen är bränslepumpen sönder. Det är tydligen dyrt att laga också. Vi bogserade ner bilen till verkstaden och lämnade den där och nu är man strandsatt här hemma om man inte vill ta långa promenader i regnet eller vänta på en buss som aldrig kommer...

Eller så kan man baka sig en Hurtbulle! Fick ett kanonrecept av min bror. Brödet bakas med bikarbonat och ska bara blandas ihop och sedan in i ugnen. Grundreceptet sade russin och hasselnötter, jag la i pumpafrön, aprikoser och solrosfrön istället. Resultatet blev ett gott och lite sött bröd. Nästa gång ska jag slänga i torkade tranbär. Till detta passar en kopp kryddigt och gott Kusmii-te.




Blev ni baksugna så hittar ni receptet här!



Kram

fredag 16 oktober 2009

Molly love...

Vet inte hur ni har det, men här har det snöat...mycket...och...jag HATAR det! Vintern har inte börjat och jag är redan less!

Vilken tur att det ändå finns vissa saker som kan göra höst/vintern mer uthärdlig. En utav dessa saker måste vara mina nya Sleevewarmers från Odd Molly i färgen almost black. Dessa hade jag för första gången igår och jag var så behagligt varm hela dagen. Annars brukar jag gå där och huttra. De är så himla fina när de sticker fram under min svarta kappa också. Mmmm...molly!

Jag har under detta året blivit helt beroende av Odd Mollys kläder som är så fina och ger en känsla av att vara fin också. Denna stil är bara såååå mycket Linda :)
Kramar från en sjukt stressad fröken Linda (utvecklingssamtalstider väntar...;))

söndag 11 oktober 2009

Mossigt...

Ett enkelt sätt att få det lite höstfint ute. Här har jag tagit en korg i Fil de feér(!?), klätt den med mossa och fyllt den med prydnadspumpor som min mamma har odlat. Gick på någon minut!


Ha en skön söndag!

Kram

måndag 5 oktober 2009

Fräck med däck...

Nu när vi äntligen har fått fart på vår öppna spis (den rök in något så förbaskat tidigare) genom att höja spisen med hjälp av tegelstenar så måste ju veden ligga i något estetiskt tilltalande också. Därav hade jag siktat in mig på en däck-korg från Dacarr a´400:-.

Tänk då vad glad jag blev när jag hittade en på Maxi för bara 199:- igår! Bara det att det tydligen var den enda de hade och att det stod en stor palm i den...som jag lyfte ur, snappade åt mig korgen och gick visslande till kassan...Hoppas ingen som jobbar på Maxi läser här om min fräcka däck-kupp! ;)
Inte missar man Kanelbullensdag! Vi bakade och frossade nybakade bullar igår :)
Har nog inte visat min härliga kringla från Anna Örn så jag passar på nu i bulltider ;)
Kram!