tisdag 30 mars 2010

Påsk i all enkelhet...

Här hemma har vi gjort lite påskfint, med betoning på lite. Påskpynt har aldrig varit en favorit hos mig. Dessutom är påskfärgen gul något jag absolut inte gillar. Möjligen att en gul påsklilja kan få slinka förbi men annars...big no no ;)






Lilla ljuvliga sonen gillar färger dock och smög här in ett vackert egengjort ägg i riset ;)

Du har väl inte missat att vara med och tävla? Kika in i tävlingsinlägget här nedanför, sista dagen är den 1/4!!

P.s testar ett annat typsnitt på bloggen idag, denna känns rätt ok...d.s




Kram

lördag 27 mars 2010

Släcker du?

Ikväll är det Earth Hour. En manifestation för vår jord som Världsnaturfonden står bakom. Syftet är att alla släcker ljuset mellan 20:30 - 21:30.




Jag släcker, gör du...?

Kram

lördag 20 mars 2010

Tävling!

Då var det dags att starta tävlingen som jag pratat om.
Vinsten är ringen på bilden med texten ON (kan ju bli NO om man vänder den uppochned ;)) Ringstommen är reglerbar och i nickelfri, silverpläterad metall.

Reglerna är enkla:

  1. Lägg en kommentar under detta inlägg.

  2. Kopiera en utav bilderna ovan och länka från din bloggsida.

  3. That´s it!

Tävlingen pågår t om skärtorsdag ( 1 april ) och alla får vara med och tävla!

Har du ingen blogg så kan du maila till linda.eriksson@edu.boras.se


Lycka till!

Kram!

söndag 14 mars 2010

Vårskodd...

Jag är glad att våren kommit men jag har blivit trött på att bli blöt om fötterna. Därför har ett par gummistövlar från Hunter införskaffats. Nu går jag torrskodd och är dessutom snygg om fossingarna ;) Ett par nya vårplagg från Odd Molly har också införskaffats, men det pratar vi tyst om så att inte mannen hör... ;)
Igår hade vi kalas för den ljuvliga sonen. Det bjöds på grönpepparkyckling, klyftpotatis med timjan, bulgursallad, grönsallad, hembakat bröd och lite annat smått och gott. Mormor stod för tårtan, en smaskig marängtårta med kolakräm och grädde. Yummi! Idag blir det att åka till leksaksaffären och låta sonen shoppa loss för sitt presentkort. Helt omöjligt för gästerna att hålla koll på vilket lego han har och inte har, så då är presentkort perfekt. Nästa vecka blir det barnkalas på Navet, jag orkade inte ha två kalas på raken...
Idag tänkte jag tillverka ringen till den kommande tävlingen, så håll utkik!



Ha en bra vecka så syns vi!
Kram

söndag 7 mars 2010

Välkommen gubben vår!

Hejsan!

Äntligen början man få hopp om att våren är på gång. Det droppar från taken, snön smälter, solensstrålar värmer så skööööönt och vi har gått in i månaden mars. Den ljuvliga sonens månad då han fyller år på torsdag denna vecka som kommer!
I veckan kom ett paket från min hemliga vän i vita gåvor. Hon har bra smak för paketets innehåll var exakt samma som det jag skickade till MIN hemliga vän ;) Jättesöta handdukar i blommigt, prickigt och randigt samt söta muffonsformar i blommigt papper. Tack så mycket söta du :)
Ha en bra vecka!
Kram