torsdag 23 september 2010

Jukebox...

Det är så man skäms...Vilken usel bloggare jag har blivit...Vet inte var jag gör av min tid, men inte är det framför datorn iallfall ;) Jag skaaaa bli bättre, jag loooovar. Nu ska villavagnen stängas igen för vintern i helgen och sedan kommer det finnas mer tid över på helgerna....tror jag ;)

Inte har jag har hunnit ta några bilder på mina presenter och vinst heller, så i brist på något kul så slänger jag in en bild på sonens tuggummiautomat/sparbössa som han fick i julas. En kär present som dessutom genererar en del pengar från godissugna gottegrisar... Den är inte plastig utan hela automaten, förutom plexiglaskåpan, är i gjutjärn. Så den har lite tyngd också. Kul och snygg i barnrummet.Kram, kram skumbanan!

lördag 11 september 2010

Födelsedag, vinst och lite annat...

Hejsan!
Sedan sist har jag hunnit att fylla år, ha kalas och kamma hem en fin vinst.

I present fick bl.a jag en vintage bowlingkägla som min snälle storebror fixat hem från USA. Den är rikigt gammal, tung och helt i massiv trä. Superfin! Det kommer bild på den senare. Den står placerad i sonens rum där den passar perfekt. Jag fick även vackra Orrefors snapsglas, pengar, och grekiska delikatesser utav min lillebror som landade på Landvetter och åkte direkt till mitt kalas :) Mamma hade plockat den ljuvligaste väldoftande buketten av luktärtor. Det har alltid varit min blomma. Tack alla kära!

Samma dag som jag fyllde år fick jag även ett mail att jag hade vunnit hos Susanne med bloggen Brunkulla med mosipperötter. Vinsten är en underbart ljuvlig handduk från hollänska märket Pip. Bild på denna kommer också.

Jaha, vad ska jag då visa för bild idag då? Det får bli hörnskåpet jag köpte för 200:- och målade vitt och placerade hos sonen. Passade perfekt och rymmer en hel del legobyggen :)

Jag återkommer med bilder på kägla och vinst.

Kram