måndag 13 oktober 2008

Tävling...

Nu kunde jag inte hålla mig längre! Jag hade tänkt att ha en tävling när jag gjorde mitt 100:ade inlägg. Jag har valt att inte räkna besökare utan får istället hålla mig till att räkna kommentarer och inlägg.

Jag har länge velat ha en ordentlig tävling och nu är det dags! Vad som finns att tävla om är:




1:a pris: ett valfritt smycke från min smyckeblogg!(Oavsett pris!)


2:a pris: Ett sött salt och pepparset i fina trälådor.

3:e pris: Designade disktrasor


Det du behöver göra för att vara med och tävla är:


1: Titta in i min smyckeshop och kommentera sedan i inlägget vilket smycke du skulle vilja ha om DU vann!

2: Länka till tävlingen från din blogg och använd min smyckelogga ovan.
3: Om du inte har blogg lägger du till mig på bloggkoll.
Tävlingen pågår t om 24/10 kl.18:00

That´s it!

Lycka till nu!


Kram!

194 kommentarer:

Anonym sa...

Innan jag tittar i shoppen, så undrar jag hur mycket det ska kosta? :O

K. sa...

Åh vilka fina vinster! Jag har länkat till dig från min blogg och om jag vinner skulle jag vilja ha en bricka som det stod Karin på. Nu håller jag tummar och tår!

Ha en fin fin kväll,

Kram K

Anonym sa...

hej gumman :) ja vi är sååå nöjda med golvet :) en pappelina skulle passa perfekt, synd bara att de är så dyra :) får kanske bli en julklapp till oss själva!

jo nu känner jag igen mig själv igen, och det är sååå skönt att vara tillbaka i gamla gängor igen:)

jadu, det är klart jag ska vara med i tävlingen.. jag gillar halsbandet med ringen LOVE på tillsammans med hjärtat du skrivit KÄRLEK på (men på mitt ska det stå DANIEL såklart, eftersom han är mitt hjärta :)

ser att du lottar ut salt och peppar i ask, de har jag står hemma och de är toppenbra.. om inte annat får jag kanske fylla på förråden :)

förresten förstod jag att det var du som skrev från inredningsbloggar, du skriver så gulligt att jag alltid sitter och ler när jag läser .)

stor kram!!!

J sa...

Wow! Vilka fina vinster! Jag bara måste vara med och tävla! Om jag skulle vinna, vilket är högst osannolikt, eftersom jag aldrig vinner något, skulle jag vilja ha en kulkedja med en ring som det stär "family" eller "familj" på och ett hjärta under där det står "Mattias"!
Självklart länkar jag till din härliga smyckesbutik och blogg!

Ha en skön vecka!

Kram Johanna

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Äntligen tävling;)

Om jag mot förmodan skulle vinna skulle jag vilja ha ett familjehalsband:)

Lägger till din tävling hos mig

Kram Annica

elna-estelle sa...

Hej!
Tack för din fina kommentar! Tänk, nu hittade jag hit till dig!! Vilken vacker blogg du har och framförallt vilka otroligt fina smycken du gör. Jag är mer än gärna med och tävlar. Om jag skulle vinna så skulle jag vilja att det står Erik i det hjärtat.

Kram! Kram!
Elna-Estelle

Monkan sa...

åh vad underbart fina saker ! jag skulle vilja vinna ett halsband med den söta ängeln på
Hoppas på tur gör monika

Brunkullan sa...

Oj! Hur skulle jag kunna missa detta:) Vill såklart vinna ett av dina vackra smycken!

Helst ett familjehalsband. Vet att du tidigare gjort halsband med två avlånga plattor med namn..hittade inget nu. Det kanske inte finns kvar bild på det?
Hur som helst. Ett sånt med en platta med TOBIAS och en med JONATHAN. Helst på kulkedja eller i svart läderrem:D

Otroligt rolig tävling:) Håller tummar och tår för mig..*harkel*

Har länkat också!

Susanne

MiA sa...

Hej!
Jag har kikat flera gånger på dina fina smycken. Så fort jag har en slant över att unna mej något för så ska jag köpa ett halsband till mej själv... men nu var det ju tävling och då vet jag precis!

Jag skulle vilja vinna halsbandet med hjärta med texten syster och en ängel.För fyra år sedan flyttade min ena syster med sin man och deras barn till Nya Zeeland, och jag saknar henne väldigt väldigt mycket. Hon är en riktig ängel - och jag skulle vilja ge det till henne i julklapp för att hon alltid ska komma ihåg hur mycket hon betyder för mej. Att hon alltid finns i mina tankar.

Så nu har jag länkat från min blogg och håller tummarna :)

Ha en underbar dag!
MiA

Unknown sa...

Ooooo vad ljuvligt!

Vet inte om jag får designa ett eget halsband, men jag gör det ändå... Alltså: keden får ha frostade glaspärlor med en ring där det står UNIK och från det får det hänga två hjärtan FERDINAND och FELICE får det stå på dem (mina barn)

Nu gäller det att hålla tummarna : )

Länkar såklart på min blogg!!

Kramis,

Villa Humlebo sa...

Hej vännen!
Självklart vill jag vara med och tävla! Man kan ju alltid försöka ;o) Skulle jag vinna, vill jag faktiskt ha ett halsband med en ängel+ ett hjärta det står mormor på! En söt julklapp från barnbarnen! :o) Hon skulle älska det!! Min lilla underbara mamma!

Kram Mia

Jenny sa...

Ja, visst är flaskorna söta! Köpte dem också på en handelsträdgård men som sagt vattnet i sig var ingen halleluja-upplevelse. ;)

Grodmamman sa...

Om jag vann skulle jag vilja ha ett familjehalsband. De är så fina!
Jag länkar!
Kram

Ett hus i vitt sa...

Oj vilken toppenvinst! OM jag vann skulle jag gärna vilja ha ett halsband med två rektangulära plattor med mina söners namn på varsin; Albin o Viggo. Om det går? Såg ingen exakt sådan variant... Men annars går det bra med någon av de andra också, familjehalsbanden är verkligen toppenfina. Jag har länkat också!Kram, Anette

bykerstin o. butikblandannat sa...

Hejsan!
Oooo, om jag har den stora turen att vinna första pris så skulle jag vilja ha halsbandet med hjärtat + rekangel där det skulle stå Johan på hjärtat och Kerstin på rektangeln :) Å, det skulle jag vilja ha runt halsen...
Nu har jag länkat till dig, så nu återstår det väl bara att hålla tummarna! (Fast jag kan inte riktigt hålla mig, måste nog beställa ett par änglavingar till öronen redan nu!)

Kram Kära Stina / Kerstin

Anonym sa...

Hej! Vilgen jättefin blogg du har! Och, otroligt fina smycken :) Jag har en längre tid nu funderat på att börja fixa till liknande själv, men tiden verkar inte räcka till för sådana projekt :(
Om man får delta i tävlingen utan egen blogg så vill jag hjärtans gärna göra det! Skulle jag dessutom råka vinna vore inte ett halsband, med kulkedja, familjering och två plattor med namnen Frida och Agnes, helt fel. Mina småtjejer förstås :)
Fortsätt i samma stil!
Kram

RANA sa...

Åååååååååååååååå, så mycket fint. Jag har tittat igenom alla smyckebilderna nu. Om JAG vann skulle jag vilja ha ett familjehalsband med mina ungars namn. <3 !

Jag har länkat!

Kram, Rana

Blåbär och hallon sa...

Oj vilka fina vinster! Självklart är jag med, givetvis länkar jag med det samma! Om jag skulle vinna står ett familjehalsband högst på önskelistan;)

Kram A

Ann-Charlotte sa...

Jag skulle vilja ha Familje-smycket, här är varför.

With my family I'm...wife, mamma, super hero, chef, artist, protector, explorer, inventor and so much more =)
Without my family I would be nothing.

Ha en finfin dag!
Kramisar
Ann-Charlotte

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Självklart vill jag vara med och tävla. Mitt val om jag vinner är "Ordmix"-ring med glaskristaller. Hoppas på tur!
Må så gott!
kram
nina
ps smakade musten bara äpplen? ;)

chokladblomma sa...

Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag vilja ha ett familjehalsband, de är så otroligt fina. Det är förresten allt du gör, fint alltså!
Ha det gott!
Kram

Hem och Lycka sa...

Helt underbara smycken! Jag skulle önska mig en bricka med min mans namn på. Länkar i högerkanten på min blogg till din tävling! kram

Mamma C sa...

Åhhh, vilka fina vinster jag vill ta chansen och vinna.
Kram Mamma C

Anonym sa...

Klart man vill vara med och tävla! Så fina vinster. Om jag vinner 1:a priset så skulle jag välja ett familjehalsband med namnen Tilde och Oscar (mina älskade syskonbarn) som jag kan ge min syster i julklapp.

Sofie sa...

Vad kul med tävling! Om jag vann 1:a pris skulle jag välja (inte lätt, alla är ju så fina!!) Carpe Diem-halsbandet med kungakronan. Kram, Sofie

Malin sa...

Hej Linda !
Åh vilken bra tävling med så superfina vinster! Mycket bättre än min =)
Har varit lite off i bloggvärlden ett tag men börjat litegrann nu igen så därav den nya designen =)
Ser att du också piffat till lite här!
Självklart vill jag vara med och tävla och länkar såklart också.
Om jag vinner.... jag det var ju svårare för jag tycker alla familjehalsband är bara så fina. Jag tror jag önskar mig ett med två hjärtan med mitt & min lilla dotters namn på och en avlång bricka där det stod mor & dotter, det var helt bedårande vackert. Är lite osäker på om det är finnas eller det med en ring där det står Love och sen ett hjärta med dotterns namn. Jag håller tummarna iaf!
Hoppas allt är bra annars!
Kram Malin

Glitter och Marsipan sa...

Hej.Jag vill gärna vara med och tävla hos dej.Som du vet tycker jag mycket om dina halsband,och det jag länge tittat på är nog slut,den ovala med texten Amor vincit omnia,och lång kulkedja.
Den ovala med Lycka är ju också så snygg.
Nu är det bara att hoppas,hoppas,hoppas...
Länkar såklart.
kram Anette

Eddan sa...

Vilken supertävling du har, den vill jag inte missa för allt i världen.
Jag har länkat i min blogg.
Om jag skulle ha turen att vinna så ville jag nog ha ett familjehalsband med mina två flickors namn i ett varsitt hjärta och en avlång bricka med mannens namn.
ALLA dina smycken är så fina så det var inte enkelt att välja - man vill ha ALLT ;-)!
MVH Anette

Lallis - liv och leverne sa...

Men vilka FINA priser:)
Kul. Hoppas att du får en fin tisdag.
Kram Lallis

alidas sommaräng sa...

Om jag vann ett halsband skulle jag vilja ha ett där det står mina barns namn i ett varsitt hjärta fäst i en ring där det står =KÄRLEK.Klart att jag länkar till en sån här fin tävling!! Urvackra saker du gör Kramar Laila

alegni sa...

vad roligt med en tävling här också!
jag älskar mitt halsband, linda, o det finns nog inget som slår det, men visst skulle det vara kul att välja o vraka ett till bland alla fina på din blogg!
jag ska länka till din smyckesblogg NU!
kram,
ingela

Anonym sa...

Ohhh så mycket fint du gjort!! Om jag skulle vinna är det nog ett halsband med två hjärtan med mina barns namn som står på önskelistan. Ska genast gå 'hem' och länka till dig!

Kram från Nettan

spetsar och änglar sa...

Visst vill jag vara med och tävla.
Och svårt är det att välja bland alla dessa fina smycken, om man nu skulle ha turen på sin sida att vinna.
Ett har jag iallafall måsta välja bort på grund av att det nog skulle bli för tungt och klumpigt förmodar jag.
Familje smycket "fniss" tänk dig att göra ett smycke till mig med mina tio barns namn på hihi.... :D

Men ett smycke med Carpe Diem och med en kungakrona det skulle vara så fint.

Nu ska jag länka till dig!

Ha en fin dag
Kram Heléne

Anonym sa...

Har ingen blogg men har dig på bloggkoll =)) Superfina smycken, skulle gärna vilja ha det med Carpe diem och ett hjärta.

Anonym sa...

Hej Linda! Jag tänkte lämna en kommentar på din smyckesblogg men det gick inte så nu lämnar jag den här istället.
Nu har jag länkat till dig och hoppas på att vinna ett familjehalsband. Jag har spanat på dina fina smycken förut men när man är mammaledig så måste pengarna tyvärr gå till annat. Så nu har jag chansen, tjoho!! Mina döttrar heter Bonnie, Wanda och Hennie OM jag har tur den här gången!! Må så gott! Kram Sara

Anonym sa...

Gud vad fina smycken!!! supersvårt att välja men armbandet med kärlek skulle jag nog vilja ha. Har lagt till dig på bloggkoll

Anonym sa...

Hej! Beslutsångesten är stor då man tittar på dina underbara smycken, allt är ju så fint! :) Ett familjesmycke vill jag definitivt ha men OM jag vinner måste jag fundera vidare lite på hurudant. :) Har ingen egen blogg men lägger till dej på bloggkoll!

/Daniela
nelamaria86@hotmail.com

Snusilus o Sannibus sa...

Hej!

Vad roligt med en tävling :) Dina halsband är ju så himla fina! Jag länkar till dig och om jag nu skulle vinna så önskar jag mig det hjärtat som det står "Syster" på fast jag hade velat att det skulle stå "SANNI" istället och så gillar jag det vita hjärtat som hänger brevid.

Kram o ha en fin tisdag!

Susanne

Snusilus o Sannibus sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
cinah sa...

Vilka fina priser =) Om jag vinner första priset, då önskar jag Amulettring "LOVE" Så otroligt vackert!!
Kramiz Carina

idas sa...

Har varit inne här många gånger och tänkt att jag måste beställa... och nu kan man vinna!!!
Om jag vann skulle jag vilja ha en rektangulär bricka med min sons namn och en vit pärla (eller kanske ett hjärta, vet ej hur dessa ser ut) i en kullänk.

Dina smycken är verkligen jättefina!
Hoppas, hoppas, hoppas...
Ida ;)

Liza i pepparkakshuset sa...

Kul med tävling! Så många fina smycken, svårt att välja.
Tror jag väljer familjehalsband med hjärta och sten.
Har dig redan såklart på bloggkoll och länkar dig såklart!

Ha en bra vecka
Kram Liza

*håller tummarna*

Willewira sa...

Åh, vilken underbar tävling!! Jag älskar nämligen dina halsband!

Jag skulle vilja ha ett halsband med två hjärtan med mina barns namn, samt ett vit glashjärta på kedja (typ carpe diem-halsbandet).

Naturligtvis länkar jag din tävling på min blogg!

Ha en härlig dag!
Kram Willewira

Karin i Villa Grå sa...

Hej vännen!

Jag tänker absolut vara med och tävla, men just nu vill jag bara snabbt lämna en kommentar om hur glad jag är för DIN blogg! Jag har haft så lite tid att kolla in andras inlägg och när jag väl gör det hastar jag vidare utan att lämna någon kommentar och hur kul är det? :-/

Hur som helst, ofta när jag läser dina inlägg vill jag utbrista "jag också"! Som ditt förra inlägg - här har du en till Esprit-fantast! Jag hittar ALLTID något jag vill ha hos dem, Esprit är den stora favoritbutiken. När vi var i London var det 75 % rea hos dem och inte det minsta utplockat... *dreglar*

Stor kram på dig! Jag återkommer igen lite senare och tävlar!

Karin

♥ mamman i huset ♥ sa...

Jag länkar med bild och vill självklart tävla! Om jag vinner vill jag gärna ha ett Carpe diem-halsband! Kram!

Living by Milla sa...

Oj..vilka underbara vinster! Klar jag också vill vara med.;) Om jag mot förmodan vinner förstapris vill jag gärna ha ett armband med berlocker. Länkar gör jag i kväll.(är på jobbet nu.)

kraaaaam!

Stämningsfullt sa...

Hej!
Åh så fina vinster!! De vill jag så klart vara med och tävla om!
Om jag skulle vinna skulle jag gärna vilja ha ett familjehalsband!
Jag länkar till!
Kram!

Ulrica sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ulrica sa...

Oj vilka fina vinster.
Om jag vinner ett smycke vill jag ha ett med en avlång bricka och två hjärtan, på den avlånga brickan ska det stå älskade och på hjärtanen sebbe och alex. Ett namn på varje hjärta alltså.
Jag är så dålig på att förklara, jag vill att det ska se ut som halsbandet du gjort där det står mor & dotter, emma, anette. Hoppas du förstår mitt svamlande.

Länkar till dig från min blogg.

Evelina sa...

Oj va mycket fint man kan vinna här då! Vill ju såklart vara med i tävlingen.
Om jag skulle ha turen på min sida och vinna ett smycke vill jag ha ett familje smycke...
Länkar!

Annas skattkammare sa...

Åhh dina smycken är helt ljuvliga, jag har länge tänkt köpa ett! Nu håller jag tummarna. Jag skulle nog vilja ha en kul-kedja med en amulettring med ordet LOVE eller KÄRLEK instansat, plus en berlock med min sambos namn hängande. Tyckte också armbanden med kulkedjor och brickan med love var väldigt fint.. Ska genast länka hit! Ha det gott och grattis till hela 100 inlägg! Kram /Anna

Anonym sa...

Åååh så glad jag blev då jag hittade den här bloggen!

UNDERBARA SMYCKEN!!!! Är de nickelfria???

Jag vill självklart vara med och tävla! Gillar Carpediem halsbandet, men vill ha med två plattor och den vita stenen. Har iofs bara ett barn än, men om 3½ månad har jag nästa barn så det är liiite svårt att säga vad jag vill att det ska stå på den ena ;-)

Hit ska jag titta in fler gånger! Absolut!!!

Kram, Susanna B

Annika sa...

Vilka fina priser, självklart så vill jag vara med och tävla =)

Pyser in till mej och länkar.

Sussi sa...

Oj, vilka fina priser du lottar ut. Om jag skulle bli den lyckiga att vinna ett smycke så skulle jag välja - "Ordmix"-ring med glaskristaller. Den var super!!!
Länkar om tävlingen till min sida

Ha en skön tisdag!

Annie - Annalunda sa...

Hej Linda!

Antagligen har jag fått upp ögonen för det där med smycken... och herrejösses så mycket fint du har! Om JAG vann skulle jag välja "Armband med flera rader kulänk i varierad tjocklek samt tre berlocker "Inspire, Love och Wish" - i vilket fall som helst så skulle jag vilja beställa lite annat... jag hör av mig om du inte hör av dig till mig! :)
Jag länkar till din tävling...men jag lägger din blogg också i min favoritlista + din webbutik i min lista!

Kramis Annie

Anonym sa...

Jag vill också tävla om ett fint halsband ,finns många att välja på ,men om jag vinner skulle jag gärna vilja ha ett med mina barnbarns namn på en bricka. TACK.Maggan.lunnis@live.se

Anonym sa...

Vilka underbara sycken du gör! Jag vill självklart vara med och tävla, men har svårt att välja mellan armbandet med kullänkar i flera storlekar och de tre amuletterna och familjehalsbandet med hjärta med nan + nyckel. Super fina på lite olika vis. Jag har länkat! http://lurans.blogg.se/2008/october/dreams-of-pearls.html

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Självklart vill jag vara med och tävla om ett underbart familjehalsband med mina söners namn. Vilka jättefina smycken. Länkat såklart. Ha en bra dag. C

PiaMaria sa...

Vilka underbara smycken du gjort!!!

Kram Pia

Hannis sa...

Jag har länkat!
Och om nu jag skulle ha turen att vinna första priset så vill jag ha det jag har spanat på en tid=))

Halsband med vita pärlor(radbandsmodell)och krucifix!

Kram Hannis

Vecka - Vecka sa...

Oj, om jag skulle vinna, skulle jag vilja ha ett halsband som det stod Max på. Håller tummarna!

Länkar till dig!

LillaFlisan sa...

Jag vill självklart vara med och tävla!
Om jag vinner så vill jag ha någon form av familjehalsband men det är för svårt att välja just nu :-)
Du är då för duktig!
Så fina saker!


Kram Flisan

Anonym sa...

Om jag vinner vill jag vinna familjehalsbandet med ett hjärta och en avlång "bit" det stod Isac och Christer på det som jag gillade.

Jag har länkat i min blogg
http://molnboanna.blogg.se/2008/october/fina-priser.html

mail: info@annakarlsson.se

Karin Lindström sa...

Hej!
Men vad många som tävlar, så kul. Jag vill ju naturligtvis vara med, jag gillar ju det du gör.'

Då ska jag länka dig också, och kolla in smyckena!

Kramar
Karin

Nettan sa...

Självklart vill man vara med & tävla, ( inte ensam om det ) & länkar oxå !
Kram Nettan

Anonym sa...

Lätt att jag är med på denna tävlingen - du har ju superfina smycken! Om jag vinner skulle jag vilja ha ett sånt där flerradigt armband med berlocker, men med texten "believe", "hope" och "love" på berlockerna istället.
Länkar såklart!

Kristin sa...

Hej! JAg är gärna med och tävlar och lägger en länk till dig och din tävling i ett inlägg idag på min blogg. Om jag skulle vinna är jag intresserad av ett familjehalsband (har inte klart för mig exakt utseende men den delikata frågan kan vi säkert diskutera om det skulle bli aktuellt!!!!). OM jag inte vinner så är jag ändå sugen på ett familjehalsband och undrar vad priserna är?

Hälsningar Kristin

Anonym sa...

Oh jag hittade din blogg idag...älskar dina smycken!!! "Carpe diem" smycken av alla de slag, rätta inställningen i livet, kan man bara hålla fast vid det...fixar man allt!! Underbar blogg, nu kommer jag besöka dig jättemycket...vinna vill jag ju också, mysig tävling!

MVH Linda

Livets njutning sa...

Åh, jag har precis tittat på dina smycken. Underbara!

Om jag vann så skulle jag vilja ha ett familjesmycke med mina barns namn.

Har länkat till dig i min blogg..

Ha det gott! / Jenny

Anonym sa...

Jag vill gärna vinna ett familjesmycke med tre brickor... två för barnen och en för sambon.
Har länkat i min blogg:
http://glansigyta.blogg.se/2008/october/dagens-tavlingsbidrag.html

Hemma hos Linda sa...

Älskar dina halsband, de är helt underbara. Självklart man vill vara med och tävla, länkar din sida på min blogg! :O)

Om jag vann skulle jag önska mig ett familjehalsband! Med två hjärtan, med mina flickors namn på, tillsammans med den fina genomskinliga hjärtstenen.

Ha en bra dag!
Kram Linda

MADELEINE sa...

Självklart vill jag vara med, älskade ju mina fina halsband som du gjort!! :-)
Jag vill vinna ett halsband till min svärmor i julklapp med barnens namn, den stora ovala brickan plus någon fin berlock!! Skulle hon bli sååå glad för!!

Länkat på min blogg!!!

Liten Bod sa...

Hej! Tack för din kommentar! Jag har sett dina smycken förut hos andra, men inte varit inne här hos dig. Så råkade jag hamna mitt i en tävling! Jag tyckte om halsbandet med texten LYCKA samt en liten stjärna på kulkedja. Nu ska jag genast fixa resten hos mig! Kram, Tina

Anonym sa...

Jätte vackra smycken!!! Jag skulle vilja ha det med en stav (Min mans namn) och två hjärtan (barnens namn). Jag skulle bära det alltid:)

Anonym sa...

Oj så mycket fint! Jag skulle vilja ha det fina armbandet med dubbla kulband. Om möjligt med en annan text.

Ha det!

www.johannawistrom.blogg.se

Anonym sa...

Hejsan. Jag vill vara med och tävla =) Om jag vinner vill jag ha ett familjehalsband men tre hjärtformade plattor i olika egna kedjor så de kommer i olika höjd och en engla-berlock. Mina barns namn på plattorna =)
Jag gör en länk hit från min blogg...

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Underbart smycke..! De andra vinsterna är också jättefina :)

Jaha vi var på Bettys då samtidigt i lördags kanske?? Hihi det var flera andra personer i butiken när vi var där så det kan ju varit du då =)

Du kanske har koll på några bra loppisar i Borås..?? Skulle vara jättekul att få lite tips. Vi var på Myrorna, Boårs BC, och Borås second hand.

Kraaaam
Mia

Anonym sa...

Åhh jag e upp över öronen kär i dessa smycken å vill, vill vill ha ett halsband med ett hjärta där det står min dotters namn, ELLY! ♥

Har självklart länkat i min blogg!
min mailadress är linapalinjen@hotmail.com

Blogg: minsockertopp.webblogg.se

Anonym sa...

Vi är självklart med och tävlar. Beställde nyss ett familjehalsband och nu tänkte jag att min sambo skulle få ett armband med namnet Neo på :-)

Anonym sa...

Jag skulle absolut vilja vinna ett smycke i denna stilen

http://1.bp.blogspot.com/_dPDv-PSrmBQ/SPGf8_X2e5I/AAAAAAAACTo/VCYLEwkwE88/s320/mina+foton+438.jpg

Där vill jag ha mitt namn, det ska hjälpa mig att komma ihåg att jag alltid ska vara mig själv och att jag duger som jag är.

Jag har självklart länkat till din super roliga tävling här: http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.5056477

Anonym sa...

Jag vill oxå vara med och tävla. Om jag skulle vinna väljer jag ett halsband med 50cm kedja av "stora ovaler" med ett berlockhänge i form av en klocka eller en ängel.
Har länkat i min blogg: www.eljo.blogg.se

MVH Elin

Anonym sa...

Halkade in på din sida och fick se att här var det tävling. Och inte vilken tävling som helst..Vilka vackra saker! Finns inte en chans att bestämma sig för ETT, jag vill ha ALLT! Om man nu skulle råka till att vinna en av dessa oootroligt fina, så: Välj du!
Har ingen blogg,så det blir bloggkoll./S.

ingegerd sa...

oj vad många som är med och tävlar!!=)Men om jag nu skulle vinna så vill jag ha det armband med kulkedjor och tagsen med love whis... kommer inte ihåg vad den tredje var!jag länkar till din blogg!mvh ingegerd

Anonym sa...

Jag vill vara med och tävla.
Om jag vinner, vill jag ha ett halsband med en "rektangel" på. Där vill jag att namnet på min man ska stå, ev ett litet hjärta på kedjan också :-)

Kram Annette

Jag har länkat från min blogg!

Anonym sa...

Hej!

Vilka otroligt vackra smycken du gör!
Om jag vann skulle jag vilja ha ett familjehalsband med min son Olivers namn på!

Länkar såklart till tävlingen!

Anonym sa...

Jag har lagt till dig i bloggkoll! Jag skulle absolut vilja vinna halsbandet på bilden -jättesnyggt!

Anonym sa...

hej svejs...har köpt av dig tidigare och har en beställning till på gång:-) Klart jag inte missar chansen att vinna denna gång..allt är såååå fint, diggar ju amulettringarna, så kanske en sån med ordet love..

länk:
http://jeanettelovespaul.blogspot.com/2008/10/hehe-tvling-igen.html

/ Jeanette

Simon sa...

Hejsan. Du frågade mej om priser på mina kuddfodral. De fodral som är tryckta i lin tar jag 240kr för oavsett tryck. Du kan special beställa egen text. Priset är ink frakt. Mvh Sara / butterfly

Åsa sa...

Ok kommenterade på fel blogg... Lite trög tror jag.. Men som jag skrev där vilja jag gärna vinna! och i såna fall gärna få halsbandet med en större avlång bricka (med min sambo´s namn) och en mindre rund bricka där det stod "love" på. Ska länka + lägga till dej i blogg koll// Åsa

Anonym sa...

Jag önskar att jag vann ett familje halsband. Skulle vilja ha en med 2 avlånga brickor med mina barns namn och en mindre rund brevid som det står love på.

Har länkat i min blogg!

Anonym sa...

Hej! Fin blogg!
OM jag vann skulle jag vilja ha en rektangel där det står Markus på..
Nu ska jag länka till dig :)

Mia sa...

Hej! Jag vill så klart vara med och tävla. Dina smycken är ju så fina. Om jag vann ett så skulle jag vilja ha ett familjesmycke med barnens namn, fast gärna som armband. Jag fixar med en länk.
Kram Mia

Anonym sa...

Hej, om jag skulle vinna vill jag ha ett familje smycket, med ett hjärta på som det står Ebba och eventuellt ett glas hjärta.

http://mideco.blogg.se/2008/october/tavling-hos-vita-ljuva-tankar.html

Kram,,

Anonym sa...

Klart man vill vinna ett av dina underbara smycken. Jag kan inte riktigt bestämma mig men troligtvis ett hjärta där det står Leo & Hugo samt en berlock.
Hur som helt, tack för en fin blogg.

Anonym sa...

Å, de är så fina! Funderar på att beställa ett av dig men först vill jag se om jag vinner ett! =) Jag skulle vilja ha en kulkedja och ett hjärta som det står OSCAR på!

Stjernebarna sa...

hadde vært morsomt å vunnet et smykke fra deg.ekstra morsomt hadde det vært siden du lagde innlegget om konkuransen på bursdagen min:-)jeg ble 30 år og det hadde vært en nydelig bursdagsbonus:-)smykkene dine er jo aldeles nydelige:-)
ville vel helst hatt ett av de hjerte smykkene med navn på eller ett englesmykke.så smykket du hadde lagd med melvin på og det er vel ett slikt jeg egentlig ønsker meg.(jeg har to englebarn)syns det smykket du lagde der var helt nydelig.
legger igjen link hit i bloggen min og håper på det beste:-)

kommer til å følge med på bloggen din fremmover:-)

hilsen fra nabolandet:-)

Hjärtat Mitt sa...

Jag har länkat till dig och skulle gärna vilja vinna ett halsband med carpe diem på. Gärna med en ängel oxå :)

Kram Mari i Marieholm

Anonym sa...

Självklart vill man vara med i tävlingen.. Länkar gärna hit.
Halsbandet med hjärtat och ängeln önskar jag.
Kram

Katta sa...

Du gr ju så fina smycken Linda! Jag har länkat till tävlingen och hoppas på tur och om den är framme skulle jag vilja ha ett sånt smycke med barnens namn i Albin och Embla. Kram Katta

Preffen sa...

Jag vill gärna vara med o tävla om ett smycke och om jag vinner skulle jag vilja ha (Armband med flera rader kulänk i varierad tjocklek samt tre berlocker "Inspire, Love och Wish".)

Vill också passa på och tala om vilken fin blogg du har!

MammaRebecca sa...

Vill verkligen vara med i den här tävlingen.
Skulle jag vinna vill jag ha ett familje halsband:)Dom är ju suuuper snygga

Gnistrande snö sa...

Men så många fina priser och så många som vill vara med och tävla, kul!

Ha en härlig dag!

Kram
Katarina

Lemi sa...

hei.. hvis æ sku vinne så ønske æ meg ett smykke me ett engle-anheng me ett hjerte d står lene på..

du lage nydelige smykker...

Anonym sa...

Jag skulle välja Carpe Diem halsbandet fast det skulle stå "Systerskap" (från Kärlek, makt och systerskap)på brickan. Skulle passa jättebra med kronan intill texten. Länken skulle vara en halvlång kullänk. Vilka superfina smycken du gör, hoppas så mycket på vinst! Jag har lagt till dig på bloggkoll.

Anonym sa...

Senaste inlägget från "anonym" kom från mig... Har inte riktigt fattat hur det här funkar ännu.
Kram Belle xbelle@hotmail.com

Rhodin sa...

Länkar dig i min blogg direkt. Om jag vinner skulle jag vilja ha en namnbricka i en riktigt manlig modell till min make som gav mig en jättevacker kärleksgåva i förra veckan.
Annars får jag beställa en så det bli en julklapp till han. Hihi!
Underbart vackra saker du gör!
Kram Terese

Isabelles moster sa...

Hej!
Jag skulle helst av allt vilja ha det fina halsbandet där man kan ha flera namn på varandra.... Hoppas du förstår vad jag menar. Även om jag inte vinner det så kanske jag köper det ändå, för det är sååååå fint!!!
Kram C

Smultronstället sa...

Å så fina vinster hur ska man kunna välja OM man skulle vinna??
De är ju så ljuvliga allihop!
Men ett runt med Family på skulle vara härligt:))

Må så gott
Kram M

tina | pepparochvanilj.se sa...

ojoj va många som vill tävla...det är inte så konstigt för vinstarna är ju superfina!!! Jag skulle vilja ha ett familjehalsband med mina barns namn på...

Ha det så gott!/Tina

Jennie sa...

Hej!
Vilken fin blogg du har och underbara smycken.

Om jag vann skulle jag vilja ha ett sådant familjesmycke som det står carpe diem på med en fin berlock.

NU ska jag länka till din blogg. =)
//Jennie

Anonym sa...

jag vill vinna ett halsband med ett hjärta och en ängel
har länkar i min blogg

Me and you sa...

Hej, jag länkar från min blogg. Om jag vinner vill jag ha något liknande det med oval platta där det står lycka på och med den lilla stjärnan bredvid.
Hälsn. Sofie

Unknown sa...

Woh!!! va många kommentarer...=)
Pix vinna smycken som du gjort!! ti-hi...Sååå fina!!

Önskar dig en underbar helg vännen!!

kramar Malin

Anonym sa...

Din blogg är jättemysig!
Absolut anmäler jag mej till din tävling! Om jag vinner ett smycke önskar jag mej ett halsband med reklangel och hjärtan. Vill ha familjens namn där =) De är så söta!
Länkar till dej på min blogg. Med bild om jag förstår mej på det!
Kram Anna

Anna sa...

JA jag vill vinna ett fint smycke med 2 hjärtan och en rektangel i kulkedja.

Jag länkar!

KRam

Anonym sa...

Oh..vilka fina. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ett familjesmycke ( två hjärtan och en stav)
Ullis (greencut@live.se)

Floras Kulle sa...

Vilka underbart vackra smycken, med rena linjer precis som jag gillar!
Jag skulle önska mig "Mor och dotter"-smycket med två hjärtan på, att bära själv nu och sedan skänka varsitt hjärta till smådöttrarna när de blir större.
Jag länkar till tävlingen!
KRAM:
Annette

Pysselsyster sa...

Ååååå!
Jag vill också vara med och länkar från min blogg!
Om jag vinner vill jag ha familjesmycket. Det är underbart vackert!

Anonym sa...

Hej!
Oj , vad mycket fina smycken, det var jättesvårt att välja ut ett...
Jag fastnade till slut för "Långt snyggt halsband med hoplänkade stora öglor och stor glasdroppe"
Jag lägger också till dig på bloggkoll...
Hoppas på vinst!
Trevlig helg!
Eva från Dalarna

Tina sa...

Åh vad trevligt med en utlottning, det vill man inte missa, så jag länkar... Ha en härlig helg. Kram Tina

japp sa...

Hejhej.. är gärna me å tävlar.. önskar i såna fall en kul-kedja med hjärta (Sara & Sofie på det) och en ängel under.
Måste bara säga att du har en fin blogg och otroligt fina smycken.. ha en fortsatt fin fredag. Nu går jag in å länkar till dej..
Helén

Anonym sa...

Hej,
Gud vilka fina smycken!
Jag skulle vilja ha ett sånt familjesmycke om jag vann, ett med två hjärtan och en rektangel,
Ena hjärtat ska det stå "MOR" på den andra "C,S,C" och på rektangeln ska det stå "Moa&Linus":)
Om jag inte vann, hur mycket skulle det kosta att beställa ett sånt ? :)
Ha en fin kväll&Helg,
Håller tummarna
Kram!

Bollan sa...

Hej oj vilka fina smycken klart att man skulle vilja vinna ett armband där de står gustav på. Hoppas man vinner hälsningar från en annan HBare ;) kram

Monicas sa...

Du verden så spesielle smykker du lager...nydelig var dem...å når det attpåtil er konkuranse, må jeg jo være med.
jeg er en jente som elsker engler og hjerter, så dermed falt jeg VELDIG for det spesialbestilte smykke du har laget, hjerte med en liten engel på..jeg kunne mer enn gjerne tenkt å gått med det, samtidig det enkle smykket med kun en engel. "Engla-saken" var det veldig fokusert på her i norge også,så dette smykket kan på en måte symbolisere alle små som må ha forlatt verden av en eller annen grunn.. X fingrene mine, å kommer gjerne innom her igjen...koselig å være her...

Dalatorpet sa...

Åhh vad mkt fint du har här :-) Tack för titten hos mig och jag vill självklart vara med o tävla och vad gäller smycket så vill jag bli överraskad Älskar överraskningar :-) Länkar oxå så klart:-)

Ullis/Leva på landet sa...

Så kul med en tävling. Det är ju så svårt att välja bland alla dina fina smycken. skulle ju gärna vilja ha ett familjehalsband om jag vann. Länkar så klart till dig.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Anonym sa...

Hej! Jag vill givetvis vara med i din superfina tävling. Skulle jag ha äran att vinna så önskar jag ett familjehalsband med två brickor med mina barns namn på! Länkar. Kram Tulipa

Siri sa...

Nå har jeg laget eget blogginnlegg om butikken din, lagt inn kommentar der og vil gjerne være med i trekningen!
Klem.

Maria sa...

Hej, äntligen har jag hittat till din sida och dina vackra smycken. Vill vara med att tävla och försöka vinna ett halsband annars får jag köpa ett :) Jag skulle vilja ha ett familjehalsband med kulkedja och en stav där det står Fredrik och brevid det ett hjärta med vår dotters namn Elvy. Spännande. Kram

Malin sa...

Hej hej!
Här var det många tävlanden! Va kul! Om du tittar in hos mig så finns en liten överraskning.
Hoppas du har en skön helg!
Kram Malin

Titti underkalas-eken sa...

Oj, vilken chans på underbar vinst! Om jag har turen att vinna skulle jag önska mig ett familjehalsband med min sambos (snart man!)namn på rektangel och mina tre barns namn i hjärtform samt en liten ängel för mitt änglabarn (4:e barn). Skulle vara vackert med en kulkedja till... :D

Stina sa...

Oj, du gumman...Jag förstår verkligen att du får många som vill vara med i din tävling, så duktig som du är.:-) Kramis vännen

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej!

Men hjälp vilka fina vinster du har:o
Absolut att jag vill delta här.Jag föll som en fura för ALLA dina smycken,men måste jag välja så kanske det får bli det första-Carpe Diem.

Har länkat till dig:)

Kramar i massor/VivekA

a sa...

Hej!
Vilka fantastiskt fina smycken du gjort. Satt en lång stund i stum beundran. Om jag skulle välja ett blev det nog "Carpe diem"-hänge.
Oavsett om jag vinner eller ej har det fört något gott med sig: jag har skapat mig ett "blogg-koll-konto". Kram från Annika

Anonym sa...

Av en slump hittade jag din blogg, och jag är jätteglad för det! Tack för all inspiration, och vilka vackra smycken! Jag bloggar inte men har såklart lagt till dig på bloggkoll. Om jag vann skulle jag vilja ha ett familjesmycke av något slag.

Anonym sa...

O vilka härliga smycken, om man vann Svårt att välja men en Engla med kulkedja som man bär närmast hjärtat vill jag VINNA Tack för din härliga blogg Kram

Frida sa...

Tack för din gulliga kommentar!
Kanske inte är så dumt med den silvriga lampfoten ändå. Oj tävling,
den vill jag ju inte missa väldigt fina vinster!
Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!
Kram Frida

Anonym sa...

Alla smycker är jättefina, hur väljer man? :-)

Jag gillade nog ordmixen bäst dock :-)

Bloggkoll ;-)

Vit Gladiolus sa...

Tjenare igen! Jag ska kolla över smyckena så mailar jag dig sedan! Å tack för info om tävlingen!
MVH Zinkbaljan

annica sa...

hej! å jag blev bara så kär idina smycken,alla e jätte fina..o du har en jätte fin,inspirerande blogg.nu har jag tyvärr ingen egen blogg så jag kan tyvärr ej länka,men jag hoppas på att jag får vara me o tävla om ett underbart halsband 1 hjärta me mina 3 barnsnamn o ett exrta med min mans namn.[han e mitt hjärtas val]Det e stort att vinna ett av dina vackra smycken...

Anonym sa...

Härlig blogg! Vill tipsa om en underbar webbutik: Valentin http://www.byvalentin.se ,trevlig kväll!

annica sa...

hej hopp igen! det blev lite fel på min önskning går det att stansa 3 namn på i hjärta?annara önskar jag 3 hjärtan på barnas(prinsessorna] o 1 på mannen[kungen]det blir 4 hearts,so lovley......

Ingela la la sa...

Jag vill vara med och tävla! Vilka fina priser. Om jag vinner så vill jag ha ett familjehalsband. En bricka med mina barns namn och ett hjärta med mannens.
Jag har länkat på min blogg till vänster.

Kram

Hem och Harmoni Marie sa...

Nu har jag kommenterat i din smyckeblogg och valt.
Länk till din tävling finns i högerspalten hos mig.

Kram Marie

Jacqueline Carsbo sa...

Först vill jag bara säga OJ vad fina smycken! Du har väckt mig HA-begär... HUR ska man kunna välja??
Just nu står det och väger mellan "Carpe Diem familjehalsband med ring och hjärta" och "love-armband med frostade glaspärlor"...
*Jag håller tummarna*

Anonym sa...

Hej.

Villka underbara smycken du har!!!
Jag har tyvärr ingen egen blogg, men har redan laggt upp dej band mina favoriter. Om skulle ha den stora turen att vinna så är änglavingarna+hjärta eller carpe diem+hjärta eller familje halsband (två barn+man)+hjärta på önskelistan. Så svårt att välja bland dessa underbara smycken. Hoppas på tur.

Kram
Anette Persgården, Göteborg
e-adress: krister.persgarden@comhem.se

lilla angelyne sa...

Men OJ vilken vacker sida. Vilken fantastik tur att jag hamnade här! Vill absolut vara med i tävlingen.

Helst skulle jag vilja ha alla dina smycken ;o), men försöker välja ett ändå. Skulle så gärna vilja ha en kedja med ett hjärta (som det står TROY på) och en avlång "platta" (med NICLAS på). Troy är mitt underverk, min underbara son som endast fick 20 h 54 min hos oss på jorden och Niclas, min riddare som otaliga gånger räddat mitt liv.

Länkat till dig har jag gjort på min blogg och om det är ok för dig vill jag gärna ha länken kvar efter att tävlingen är slut.

Take Care
Sandra

Alexandra sa...

Hej... tack för kommentaren i min blogg för några dagar sedan...

Jag kan ju inte låta bli att vara med och tävla om dessa fina priser!

Det är lite roligt för i din shop hittade jag dina änglar som du gör i pärlor... och såna gör jag också, nästan likadana... Jag har sålt såna som örhängen på julmarknader.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

kram Alexandra

Anonym sa...

Dina smycken är så rena o lite råbarkade vackra! Min stora favorit just nu är armbandet med tre kullänkar o amuletter på! Jg har ingen egen blogg men lägger dig på min bloggkoll./Hälsar Linda
lindadschluter@yahoo.se

Lotta sa...

hej,
jättefina allihop, men önskar mig ett halsband till min dotter. Tror att en ring med love, truth....och ett hjärta med Emma eller ängel hade varit fint.
Tack för vinstchansen.
hälsn. Lotta

Lena sa...

Halloj!! Jösses så fina grejer du hade. Självklart vill jag vara med och tävla, vad annars!! Jag skulle väldigt gärna ha ett familjesmycke med min mans och dotters namn, Jag länkar inne hos mig...på vänsterkanten. Ha det bra!! // Anna ♥

Melkers Mamma sa...

Jag skulle gärna vinna ett armband med frostade kulor och en LOVE-berlock! Jag kommer säkert att beställa andra smycken från dig vid ett senare tillfälle ;) Jag har länkat till din fina hemsida på min blogg!

Kram, Jennie

Hjärtans sa...

Självklart vill jag vara med och tävla om dina fina vinster! Jenny

Hjärtans sa...

Hej igen! Glömde skriva att jag dkulle vilja ha ett familjehalsband! Jag har länkat också!!

Vitt är vackert sa...

Hej!
Oj vilka vinster! Vill ju självklart va med och tävla!
Skulle jag vinna skulle jag väla antingen en ring med vita pärlor i klase, eller en kedja med amulettring. Kan inte bestämma mig nu....

Ha det bra!

Kram Ellinor

Anonym sa...

Hej

Jag har ingen blogg men skulle vilja vara emd i tävlingen ändå! Hittade din sida via "pepparochvanilj". Jag skulle vilja ha halsbandet med amulettring där det står love och som det hänger ett hjärta ifrån. På det skulle jag vilja att det står Anders.

Kram Annika
annikakarlsson80hotmail.com

Bitte sa...

Hej!

Det fanns så mycket fint i smyckeshopen så det var riktigt svårt att välja :-).

Vinner jag så skulle jag vilja ha halsbandet som har en ring och två hängen, ett transparent hjärta i Muranoglas? och ett platt hjärta som det står Amanda på.

Men jag vill att det står Christoffer på hjärtat, typiskt att man gett sitt barn ett så långt namn! :-) Om det är för långt så behöver det inte stå något på hjärtat heller.

Kram
Beatrice

Ps. Jag har länkat till tävlingen från min blogg.

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Oj vilken svår tävling , inte går det att välja bland alla dina vackra skapelser ..... men jag föll för det långa virkcmconyade halsbandet i silvertråd , med pärlor av glaskristall, mörkgrått och vitt , såå underbart !!
Vilken fin blogg du har , har aldrig varit här förut , men kommer definitivt tillbaka !
Lotta

Jyrfia sa...

Hej! Såå många vackra smycken du har gjort.. klart jag vill vara med och tävla =) Om jag vann skulle jag önska mig halsbandet där det står lycka.. med den lilla stjärnan. Nu ska jag kika lite till på din jättefina hemsida.

Kramkram från Jyrfia

♥ Pia... sa...

Hej..ja självklart vill JAG vara med i utlottningen..men välja ?? det vette katten om jag kan..
Kanske att det ska stå mitt namn på...PIA
eller..Carpe diem..eller nåt hjärta eller..nää guuud så svårt allt var ju bara så vackert och fint..nåt med ängel gillar jag med..haha..ja jag kan ju skriva hur mycket som helst...
kram ..PIA och jag länkar förstås oxå...:)

Smycka dig sa...

Hej vilken underbar blogg och vilka fantastiska priser jag länkar dig gärna och deltar gärna i utlottningen:D

Ska kika vidare på din fina blogg:)
Hej svejs
Lotta

Pink and white dreams sa...

Oj vad många som kommenterat, om jag skulle råka vinna mot förmodan, så skulle jag välja en "pärl-rassel" ring, dina familje-halsband är jättevackra, men jag skulle gärna ha ett namn på ett barn att sätta dit för att använda ett dylikt.

/Sabi

Mammansblogg sa...

oM JAG skulle vinna skulle jag vilja ha en halsband med två hjärtan med mina barns namn samt en avlång bricka med ordet lycka!
Nu är det länkat å klart från min sida!!!

Maria sa...

Hejsan....hade just tänkt beställa ett halsband med två hjärtan med barnens namn på men nu kan jag ju först vara med och tävla.....vem vet, kanske står lyckan på min sida *LER*.....lägger in en beställning efter tävlingen, kram!

PS....länkar din tävling!

Pernilla sa...

Själkklart vill man ställa sig i kö för ett sådant pris.. Men hur i hela vida välden skulle man kunna bestämma vilket man skulle vilja ha.. Alla är ju såå vackra... Länkar din tävling.. och hoppas att jag är den lyckliga vinnaren.

Ha det gott..

Ulrika sa...

Vill gärna vara med och tävla! Älskar ju dina smycken;)

Kram, Ulrika

Anonym sa...

Hej, missa inte att bekräfta din plats i Vita gåvor! Du har fått mail två gånger. kram

Anonym sa...

Va kul med tävling, o vilka fina smycken du gör!
Jag skulle gärna vilja vinna halsbandet med hjärtat och den lilla nycklen + min mans namn!

Har ingen egen blogg men jag bloggkollar dig!
Ha det bra!
Liza297@hotmail.com

Anonym sa...

Vilka underbara smycken, har jag turen önskar jag mig halsbandet med carpe diem + ett hjärta. Lägger till dig på bloggkoll.
Kram Annette
hans.stenstrom@telia.com

Mamma-Mu sa...

Hej!

Jag vill absolut vara med i din tävling, har länkat till min sida, länkar även din blogg oxå om det är ok.
Hör av dej om du inte vill det!
Du har en jätte fin blogg!!!

Kram Mimmi alias Mamma-Mu

Mamma-Mu sa...

Jag glömde ju å skriva vad jag vill vinna... Ber om ursäckt för detta men självklart ett familjehalsband! Super fina!!!!!

Tack igen då.. *ler*

Mimmi ;)

Soya sa...

Jag har kanske missförstått tävlingsintruktionerna men jag skrev en kommentar i din butiksblogg. Hoppas att jag är med och tävlar ändå? Om inte, kan du väl säga till?

MVH Sara

Soya sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Soya sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
mari sa...

Hej! Jag har ingen egen blogg men följer med glädje din. Hoppas att få vinna ett av dina vackra smycken. Kulkedja med hänget Engla är det jag skulle önska mej! Många hälsningar och tack för en mysig blogg. Kram Mari.

mari sa...

Oj! Jag kanske måste skriva min mail-adress också. mari-soederqvist@spray.se.

Hanna och Bemi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hanna och Bemi sa...

Klart jag vill vara med och tävla! Så underbara smycken som jag surfat runt och tittat på både en och två gånger. Jag har länkat från min blogg: hanna-bemi.blogspot.com.

Om jag har turen att vinna skulle jag vilja ha det unika hjärtat med ringen love under.

Anonym sa...

Vilka fina smycken - jag är jättegärna med och tävlar och jag skulle vilja vinna ett familjehalsband det som var överst på sidan med en rektangel med hål i och ett hjärta ;)

Anonym sa...

Jag vill vara med och tävla...Har länge varit ute efter ett halsband att ha barnens namn på men har inte funnit det rätta... förrän nu! har egen blogg men vet inte hur man länkar, så jag lade till dig på bloggkoll! =) jag skulle vilja ha två rektangulära brickor med mina barns namn på, och kanske något hjärta till...så svårt att välja när du har så otroligt mycket fint att välja på...

ha en fortsatt trevlig dag! =)

popbajare55 sa...

Vilken härlig blogg du har!
Jag är gärna med och tävlar, jag samlar på änglar! ;)
MVH/Wivi i Norrköping

Linda sa...

Tack för besöket inne hos mig! Vilken fin blogg du har!

Har varit i kontakt med dig ang. dina fina smycken för inte så länge sedan :-) Är gärna med och tävlar. Vilka fina vinster! Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ett smycke till minne av min änglason, kanske ett hjärta eller en bricka med hans namn och den fina änglavingen som du visar på ett armband.

Hoppas du får en fortsatt fin vecka! /Linda

Anonym sa...

Villken helt fantastisk tävling!!
om jag mot förmodan vinner så skulle jag vilja ha ett halsband med ett hjärta där det står underbara mormor plus ett vitt hjärta brevid. Hoppas du vet villket jag menar.
vänligen Mikaela
neosfar@hotmail.com

Anonym sa...

Smycken - dessa vackra ting,
skapar genast lite "vardagsbling".
De gnistrar och glimmar,
lyser upp vardagsgrå timmar.
Guld, silver, diamant och juvel
- jag lovar de piggar upp en hel del!
Änglahalsbandet är enligt mitt tycke,
ett helt otroligt drömsmycke!

kicki_m1@hotmail.com

http://shetrollan.blogg.se/2008/october/jag-drommer-om-parlor.html

Mamma Hoppsan sa...

Åh så mycket fina smycken du har!

jag skulle vilja ha det halsbandet som det står "carpe diem" på brickan. Det var vackert tycker jag!

Kramar

http://mammahoppsan.blogspot.com

ANNIKA sa...

Åh så mycket fint .Jag kan inte bestämma mig skulle vilja ha massor men antagligen blir det ett halsband med brickor och kanske hjärta .Kan man få bestämma sig när man vinner . om man vinner???
kram Annika
har ej blogg men lägger till dig på bloggkoll.
gustafsson.57@hotmail.com

Anonym sa...

Mycket fina smycken!! lite svårt å bestämma sig bland allt fint ;) stod att det var slut..men jag skulle vilja ha ett halsband med mina 3 syskonbarns namn, Rasmus Oliwer och Alva å ge till min mor (deras mormor/farmor) som jag vet verkligen skulle använda d! med kulband å kanske hjärtbrickor :) Jag har länkat: http://lillaboo.skyrock.com/2088789021-Tavling-med-3-priser.html

Pysseljunkie sa...

Hej!
Vill självklart vara med och tävla. :)
Har länkat och om jag vinner skulle jag vilja ha ett familjehalsband med två hjärtan och en bricka.
Kram Sophie

Pysseljunkie sa...

Hej!
Vill självklart vara med och tävla. :)
Har länkat och om jag vinner skulle jag vilja ha ett familjehalsband med två hjärtan och en bricka.
Kram Sophie

disel sa...

Ååhh vilka fina smycken!! Har inte sett din blogg förr! OM jag vinner så vill jag ha ett familjehalsband med killarnas namn på, tre till antalet :D Länkar givetvis på min blogg

Fynda och Fixa sa...

Vilka otroligt fina halsband! Letar efter liknande i affärer, men har inte hittat något som jag gillat. Här fanns det ju flera stycken. Min favorit var "ordmixringen med glaskristaller". Håller tummarna!

Aspliden111 sa...

Oj, här måste man ju bara vara med!
Underbar blogg har du förresten!

MammaRebecca sa...

Åå idag avslutas ju tävlingen:)Gud va spännande, och gud va många som va med och tävla, inte lika stor chans att vinna då:( Men ha en super FAB dag och lycka till allihoppa

Anonym sa...

Om jag vinner vill jag ha halskedjan med ett hjärta och en bricka (familje-halsband) var det står sambons namn och vårt förlovningsdatum samt datum vi blev tillsammans på :)

Länken: http://niini.blogg.se/2008/october/halsband.html

och dessutom satte jag också till dig på bloggkoll för din blogg är helt underbar!