lördag 9 maj 2009

WANTED!

Jag får ofta dille på vissa saker. Nu har jag fått för mig att jag ska ha en såkallad Rysk stjärna som hall-lampa i nya lägenheten. Men jag har sökt som en galning efter denna över hela nätet och det verkar inte som den finns att köpa längre!!! Det kanske är därför som jag vill ha den ännu mer nu?!
Min fråga är: Är det någon gullig människa därute som kan tipsa mig om var jag kan finna denna lampa? Svar mottages tacksamt!

Senast jag var på Betty´s så hittade jag denna söta quilt med olika fram och baksida. Men jag stod i valet och kvalet mellan denna och en annan och nu ångrar jag att jag inte tog den andra. Funderar på att köpa den också för man kan väl inte ha för många quiltar? ;)

Den fina quiltade kudden kommer från Hemtex´s Polo-serie.

Idag är det kalas hos min bror. Han ska ha födelsedags-brunch så jag har snålat med frukosten idag för att ha plats i magen åt detta ;) Sedan bär det av ner till kusten en liten sväng.

Ha det gott!

Kram!

25 kommentarer:

Aratorps Lena sa...

Den lampan hänger i min hall! Jag köpte den för många år sedan hos Birgitta i Fritsla, kanske har hon någon kvar? Har du kollat den stora lampaffären ute i Viared? Ha en underbar helg! /Lena

Ardisia sa...

Hej hej! Jag tänkte också tipsa om lampaffären i Viared.

Jag kollade samma kviltar på Betty´s men köpte inte heller. Ska kika in idag igen, den kanske får hänga med då ;)

Ha en bra helg! Kram

Katta sa...

Självklart kan man inte ha fö många quiltar inte. Köp en till du :) Men den där är ju fin med. Lycka till med att få tag på den lampan, kram Katta

Villa Carl Larsson sa...

Näe man kan väl aldrig få nog av quiltar eller plädar :) Jättefin!! Och Hemtex har en fin quiltad serie från Polo. Funderar på ett överkast.

Kram Josefin

♥ Fyra årstider sa...

Lampan sålde vi under min tid jag jobbade på Cervera..men nu vet jag inte vart den finns..lycka till.
Kram Lotta

Mitt liv - Mina drömmar sa...

De där lamporna är riktigt snygga. Min bästa vän fick en sådan i present av en kompis som skulle kasta sin...antar att du inte har en kompis som vill bli av med sin;) Lycka till i jakten på lampan!

Kram Annica

Cc sa...

Visst är det så. När man velat klart och bestämt sig så är det svårt att få tag på dem . Jag lyckades nyligen få tag på en taklampa på loppis som funnits på Ikea men utgått för länge sedan, om jag trånat efter den . Nu har jag 2 bordslampor från ikea, symaskinsbord och så de där klämm ljusstakaran det är nått jag letar efter. Så lycka till

Hanna sa...

Hej! Jag har sett lampan i 2 strl på Bauhaus. Kram

Frida sa...

Hej! De där stjärnorna är verkligen snygga, vet tyvärr inte var man kan köpa dem.

Jättefin quilt du har köpt.

Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

VITA NYANSER sa...

Åh, de kuddarna har jag hållt i många gånger. Den lampan är jättefin, hoppas du få tag i en.

Ha det jättebra!
Kraml-l

Viola sa...

Quiltar kan man inte få för många utav, köpte faktiskt mina sista på nätet som en blogggare tipsade om och detta var på la redoute..Betys min favobutik har så mkt fint och dit måste jag bara åka igen framöver, ha en dfin kväll, nu är det dags att njuta utav rökt lax med dillsstuvad potatís, kram

homebylina sa...

Jag visst är hemtex serie jättefin! Så är även lampan du letar efter, vet tyvärr ingen som säljer den. Ha det så gött på kusten! Kram Lina

Gårdsromantik sa...

Jag har den där lampan själv - tror tom jag köpte den på Coop - men för länge sedan.

Kram Maud

Sjabbig men chic sa...

Jag håller med. Den där lampan är jättefin!

Kram Lisa

Elisa Day sa...

Jag har en sån där lampa, tycker så mycket om den. Köpte min på EM för flera år sedan. Har sett den i nån av katalogerna nyligen. Kommer inte ihåg vilken, typ Ellos. Kram

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Underbar quilt! Betty´s såklart var annars ;)
De är fina de där lamporna men de har jag inte sett på länge.
Sorry no tips.
Skön söndag!
Kram vännen!
nina

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas verkligen att du hittar din lampa. De är jättefina. Quiltar kan man verkligen inte få för många av. Ska bli kul att se om du köper den andra också och hur den ser ut i så fall.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Nygammalt sa...

Hej!
Tack för ditt besök hos mig. Såg att du hade frågat ang. stjärnlampan. Den jag hade tillhör min exsambo, så jag får fråga honom vart den kommer ifrån (present), men jag tror att det är en vanlig större lampaffär.
Får återkomma.
Kram.

Gnistrande snö sa...

Åh vad fina grejer, både lampan och den kviltade kudden. Tyvärr så vet jag inte var man kan få tag på den härliga lampan. Lycka till i letandet!

Kram
Katarina

Fröken Tindra sa...

vilken fräsch och fin blogg du har! Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med lampan. Gillar också quiltar och har svårt för att låta bli att köpa när jag ser någon jag gillar. =0)
Kram!

Annas skattkammare sa...

Ja de är såå snygga! Har sett den hemma hos en vän.. och tänkt att om jag ramlar över en någon gång så ska jag ha en! =)
men tyvärr har jag inga tips.
Hoppas du hittar den..
Kram /Anna

Stjärnor & Champagne sa...

Jättefin lampa har tyvärr inte sett den någonstans. Quiltar kan man inte ha för många. Us Polo kuddarna har jag ett gäng.
Kram Anne

bykerstin o. butikblandannat sa...

Det är så härligt med quiltade täcken och kuddar. Skulle kunna ha en extra uppsättning bara för att de är så fina ihoprullade ovanför ett skåp tex (förutom alla dom man har framme såklart)..
Kram Kerstin

Conny sa...

Jag har en lampa som jag kan sälja. Vad bjuder du? :-) /Conny 070-5128281

Saris sa...

Hej, ser att detta är en rätt så gammal post så du har säkert antingen redan fått tag på en eller så gick suget över :) Hursomhelst kan man köpa den på Ellos :)