tisdag 28 juli 2009

Ocean House...

Hejsan, hejsan!

Sitter åter igen och bloggar nere på kusten. Upptäckte att USB-sladden till kameran blev kvar därhemma så det bidde inga bilder denna gång...

Istället hittade jag inspirationsbilder från Ocean House, de finns även att handla här i Varberg på More. Har varit där ofta och kikat då jag dregglar efter deras fina möbler och tavlor...Det här är sommar-inredning för mig.

Det är mycket som händer nu kalas, möhippa (hahaha Christina,jag säger inte när ;)) och så själva bröllopet den 22/8. Det ska bli så roligt!

Vi ses!

Kram




måndag 20 juli 2009

Odd Molly+hudvård=sant!

Hur har ni det därute i semester-sverige? Själv sitter jag idag vid Varbergs kust och gör detta inlägg. Solen skiner, det är 20 grader och blåsigt. Härligt!

Som många andra är jag ett stort fan av Odd Mollys vackra kläder. Till min stora glädje kommer de nu att även lansera en hudvårdsserie som börjar säljas i butik redan i höst. Lika fina att titta på som att använda, vad jag förstår utav denna artikel ur DN.

"Odd Mollys hudvårdsserie som tagits fram tillsammans med läkemedels- och kroppsvårdsföretaget CCS ska vara en förlängning av företagets klädkollektion. Därför ingår bomull och silke i olika former i så gott som alla produkter.

Förpackningarna är Odd Molly-ljuva i ljust rosa och lila, med hjärtan och mönster av silke och bomullstyg. På burkarna och tvålen återfinns Odd Mollys fjärilsflicka, som också pryder de Elnett-flaskor i begränsad upplaga som Odd Molly designat för L´Oréal.För att återgå till doften. Den luktar precis som fintvål, ni vet sådana som är för fina för att egentligen användas, som man helst lägger i byrålådan eller garderoben för att få kläderna att lukta gott."


I Odd Molly-butiken i Humlegården i Stockholm är detta smarriga "Hudvårdsbord" uppdukat.

(foto: DN)


Kram

måndag 13 juli 2009

Prinsens rum...

Idag tänkte jag att ni skulle få se hur den ljuvliga sonen har det i sitt rum. Innan korten togs städades ett ton lego bitar bort från golvet....;)

Kom in på egen risk ;)




Skrivbord och stol från MIO.


Postlåda från Bruka.

Trädet ska så småningom sitta på väggen som en klädhängare och prydnad.

En säng, värdig en liten prins...Flaggorna är från Maileg.

Ha det bra i veckan! Själv åker jag till kusten ett par dagar. Hoppas på sol och lite värme.

Kram

söndag 5 juli 2009

Muuuuu...

Äntligen mulet!
Idag är det behagliga 22 grader och mulet- en perfekt dag att sitta och blogga på. Bloggen har varit lite eftersatt den senaste tiden pga av flytten, jobbet...och ja det är ju sommar och semester!:)


Jag har vunnit en riktig kotavla på Tradera som nu står i köket. Inget som min man förstår sig på...men jag tycker den passar perfekt på köksbänken!





På bänken står även en vacker skål med lock från Matteus, en favorit.

En murgröna är planterad i en söt kopp med fat från Sia.

Nu ska jag ta mig en redig bloggrunda och hälsa på hos så många jag hinner, sedan har jag lovat sonen att vi ska fixa en mysig "hemmabio" här hemma i eftermiddag. Vi ska först iväg och införskaffa det nödvändiga såsom film, popcorn och godis ;)

Kram!

onsdag 1 juli 2009

Sommargolv...

Hemma igen efter några heta kustdagar. Igår utlovades regn och åska men vi fick inget utav det...Nu börjar man faktiskt längta lite efter regn igen...men bara lite ;)
Sovrummet härhemma är svalt och sommarfräscht med blåvitrandiga sängkläder och hederliga trasmattor på golvet. Trasmattorna kommer från IKEA.


Har lekt lite med kameran och kommit underfund med nya funktioner på den. Häromdagen/kvällen använde jag mig av panoramafunktionen med tre bilder i en och fick dessa härliga sommarbilder.


Hoppas att ni har det gott i sommarvärmen.

See you later...

Kram