onsdag 17 augusti 2011

Saker på gång...

Hejsan!


Nu var det dags att kika in igen tyckte jag efter ett härligt sommarlov :) Har varit skönt med lite bloggvila. Men det betyder inte att jag haft lite att göra...

Jag och min svägerska har länge pratat om att vi ville göra något eget, starta ett företag eller en affär. Vi har bollat fram och tillbaka med varandra åtskilliga gånger. I påskas kläckte vi äntligen en idé som vi sedan arbetat hårt med att förverkliga.


Från och med nästa vecka är vi egna företagare till ett eget klädmärke! Jag avaktar lite med att berätta mer innan allt är klart. Men nästa gång så ska ni få se våra varor. Hoppas att ni är lite nyfikna ;)


Inte nog med det, vi är även antagna till Textil och Modefabriken i Borås som tror på oss och vår produkt. Vi är också antagna till en starta eget-kurs på Drivhuset. Med andra ord så satsar vi stenhårt och det är så kul!!!


Detta betyder ändå inte att vi slutat med våra vardagsjobb utan vi jobbar på som vanligt och har företaget som hobby tills vi ser vart det bär hän.


Just det ja, plus att jag ska plugga en IT-kurs på Högskolan i Borås (jag kom in på en magisterutbildning också men någonstans får jag nog dra en gräns...;))


Som ni säkert förstår så är det många bollar i luften denna höst, men jag är så peppad så ni anar inte!
Kramar!


7 kommentarer:

Sabina sa...

Grattis! :) Jag gillar bilden/texten i det gröna.

♥ Bina ♥ sa...

Vad roligt - GRATTIS och all lycka till er!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Men åhhh, så fantastiskt kul! Jag är glad för din skull!!! Och håller såklart en tumme för att det är så fantastiskt roligt som det låter. Att det går bra har jag redan siat;)

Stor kram
Annica

Grodmamman sa...

Vad roligt! Lycka till med allt!:)
Bra text i det gröna också!
Kram

Annas skattkammare sa...

Så spännande och roligt! Önskar dig varmt lycka till!

Mamma C sa...

Men vad spännande, ett jättestort lyckatill till er båda.

Odd me sa...

Vad kul! Ska hålla koll efter se Fuschiafärgade :) Kram