lördag 24 september 2011

Får jag presentera...

...Miss Longstocking!
Idag har jag och min svägerska agerat stylister, fotograf och modell. Det gäller att vara mångsidig som egen företagare hahaha. Vi åkte ut till svägerskans nybyggda kolonistuga fullastade med rekvisita som vi plockat ihop. Gemensamt för alla saker vi tog med är att de tillsammans med våra fina, stickade leggings ska bilda en helhet och en bild av vem Miss Longstocking är.

Vem är hon då undrar ni? Jo i våra tankar är Miss Longstocking är en kvinna som är nyfiken på livet och söker ständigt nya sätt att sätta guldkant på vardagen. Hon dricker sitt morgonkaffe i en vacker, blommig vintagekopp och sylten på det hembakade brödet har hon kokat själv. Hon är kreativ och trendmedveten. Basen i hennes ljusa hem är vit, men hon älskar färger och söker ofta efter färgglada lampor, vaser och kuddar i den lokala secondhand-butiken. När hon köper kläder satsar hon på kvalitet och hållbarhet, kläder som håller lika bra som på mormors tid...

Ja våran produkt är alltså fina, stickade leggings. Stickade i Sverige i en, av två, kvarvarande stickerierna i textilbygden. Vi vill att våra kunder ska veta att våra leggings står för hög kvalitet, svenska sticktraditioner och är närproducerade.

Här får ni ett smakprov på bilderna som kommer finnas i vår webshop som öppnar inom kort.

Kram!

5 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Men vad snygga!! Klassika Pippi ränder. Me like:)

Ser med spänning fram emot webshopen!

Kram Susanne

Anna sa...

Vad spännande! Stort lycka till, kommer säkert gå bra. Kan tänka mig att jag kommer att bli en kund till er =) Kram

Grodmamman sa...

Häftiga leggings!
Lycka till med er shop!:)
Kram

Mamma C sa...

Ett stort lycka till med er shop. Mycket tuffa leggings på bilden.
Kram mamma C

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Åh vad kul!!!

Stor kram och lycka till!!

Kram Annica