söndag 28 augusti 2011

Tävlingstips!Ett rött monogram har en tävling med en toppenfin vinst! Sista tävlingsdagen är den 14/9.


Kram!


onsdag 17 augusti 2011

Saker på gång...

Hejsan!


Nu var det dags att kika in igen tyckte jag efter ett härligt sommarlov :) Har varit skönt med lite bloggvila. Men det betyder inte att jag haft lite att göra...

Jag och min svägerska har länge pratat om att vi ville göra något eget, starta ett företag eller en affär. Vi har bollat fram och tillbaka med varandra åtskilliga gånger. I påskas kläckte vi äntligen en idé som vi sedan arbetat hårt med att förverkliga.


Från och med nästa vecka är vi egna företagare till ett eget klädmärke! Jag avaktar lite med att berätta mer innan allt är klart. Men nästa gång så ska ni få se våra varor. Hoppas att ni är lite nyfikna ;)


Inte nog med det, vi är även antagna till Textil och Modefabriken i Borås som tror på oss och vår produkt. Vi är också antagna till en starta eget-kurs på Drivhuset. Med andra ord så satsar vi stenhårt och det är så kul!!!


Detta betyder ändå inte att vi slutat med våra vardagsjobb utan vi jobbar på som vanligt och har företaget som hobby tills vi ser vart det bär hän.


Just det ja, plus att jag ska plugga en IT-kurs på Högskolan i Borås (jag kom in på en magisterutbildning också men någonstans får jag nog dra en gräns...;))


Som ni säkert förstår så är det många bollar i luften denna höst, men jag är så peppad så ni anar inte!
Kramar!