onsdag 27 februari 2008

Välkommen till Isac!

Hej alla ni underbara!
Jag är så glad för alla värmande, snälla, söta, trevliga kommentarer! Era besök betyder så mycket för mig och jag är alldeles överväldigad av att så många tittar in och att ni lämnar så fina ord efter er!

Idag tänkte jag ta med er in i sonens rum. Det är ljust med väggar i en beige färg från Alcro som heter "Shiitake", som svampen alltså... Men här finns också ganska mycket färger om man tittar efter...
Välkomna in!
Sonens egen pysselhörna. Här görs också halsband på löpande band, pärlplattor, teckningar och brev... Tavlorna har sonens gudmor målat.
Mammas älskade lilla prins...
Den blå (?) isbjörns-fällen fick sonen av mormor i julklapp. Kan meddela att de vita var slut, men den blå passar också väldigt bra in här...
Sonen sover under ett lövtak från IKEA. Det är väldigt mysigt att ligga därunder, som en koja. Sänkläderna kommer från Åhlens och visar tydligt vilka färger som finns representerade i detta rum. Blått och grönt!
Brevid sängen finns en annan myshörna (eller hopphörna skulle nog sonen kalla det...).
Den enorma, härliga sittpuffen kommer från Fatboy. Sitter och tänker...varför beställde jag den inte i beige eller blått istället?!? Käpphästen är en annan julklapp...den låter också...Brev, att skriva, skicka och att få brev är den roligaste leken just nu! Alla i sonens närhet får brev med teckningar som är flitigt dekorerade med stickers. Brevlådan från Bruka kommer väl tillpass.
På hyllan står lite presenter och annat som inte är lekvänliga. Bilen fick sonen av farmor i julas, hon visste inte att det var en samlarbil hon hade köpt...Spargrisen börjar bli tjock om magen...
Väskor har alltid varit populära här. Sonen älskar att packa dem fulla med leksaker när vi ska åka bort. En av stjärnväskorna var med i Spanien.Den här står inte i sonens rum. Är så sugen på att plantera att det blir ett och annat arrangemang här och där. Denna lilla plantering med rosa miniros och hjärtan-på-tråd planterade jag i en skål från Blomingville. Skålen är handgjord...väldigt söt tyckte jag.
Jag avslutar med att ge er alla en stor kram!

43 kommentarer:

husnummer30 sa...

Undrar just vart alla dessa färgnamn kommer ifrån!?! Finns en hel del mer eller mindre knepiga. Och Shiitake vamp är ju inte det första jag skulle komma på att inspireras av... Men den ser ju helt klart fin ut!!!

Ha det bra! //Jill.

Johi sa...

Tack för titten! Vilket underbart rum Isac har. Både "fint" som mammor gillar *hehe* och lekvänligt. Bra inspiration till mig som snart ska fixa barnrum. Tack även för alla dina fina kommentarer hos mig. Kram.

Anonym sa...

Vilket fint rum Isac har.Gillar shiitake nyansen.Blått och grönt som accentfärger är ju jätte fint.Och vilket fint arr med rosen och hjärtana på tråd!Så himla söt.Kram Katta

Radhusdrömmar sa...

Jättefint!
Kul att se, eftersom jag också har två pojkar.
Jag har visat bilder från deras rum i ett tidigare inlägg.

Gillar det där påslakanet, jag köpte det i present till killarnas kusin.

Ha det bra!

Kram Jo

Maria sa...

Villket tufft rum! Gillar färgerna, allt kan ju inte gå i vitt. Har en fatboy till Lufsen, som han ligger på i köket. Superfina är dem!
Tack för tipset ang böcker, är precis som du kan plöja igenom två eller tre böcker på en semester vecka, kan liksom inte sluta. Det är så skönt att ligga och slöläsa samtidig som samon surfar, gud vd jag längtar!

Vecka - Vecka sa...

Fint rum Isac har!
Behöver själv inspiration till min son, Max rum. Tills han blir lite större alltså. För ännu är han bara en och en halv månad.

Annas skattkammare sa...

Jättefint barnrum! Och skålen som du arrangerat blommor i blev jag kär i, den var verkligen jättesöt! Kram /Anna

Ann-Catrin sa...

Oj oj sitter här och njuter av det ursöta rum Isac har... jättesöta detaljer överallt.. och färgerna är så fräscha.. duktig du är..och vilken lite pysselkille du har!!!
Kram A-C

Tina sa...

Jätte fint rum Isac har fått...jag tror att en liten kille som han uppskattar faktiskt en grön säck (färgglatt) :-) Kram Tina

Tjohalia sa...

Vilket fint rum Isac har! Blir nästan lite avundsjuk :) Kram Sandra

mittiminvillervalla sa...

Härligt rum lilla prinsen har! Man blir glad av alla härliga färger och roliga saker och detaljer!

Ditt blomster arrangemang är ju bara helläckert! Jättegulligt! Köpte själv två hjärtan på tråd igår. Måste kanske inhandla en liten ros också nu när jag sett ditt fina :o)

Kram Monika

lottens vita och gröna sa...

underbart rum isac har! härliga färger, underbar smakfullt och lekfullt utan att bli plottrigt, det är annars lätt att det bli det i ett barnrum! kram tillbaks! lotten

Mamma C sa...

Det var ett jättefint rum som Isac har. Det är snyggt med grönt, isbjörnen var för gullig tycker jag. Det var snygga halsband du har gjort oxå.
Mamma C

Stina sa...

Det ser ut som ett härligt pojkrum. :-) Kram

Anonym sa...

vilket underbart pojkrum!! isbjörnen var ju såå häftig. Mysig liten säng, superfina sängkläder. Har också gluttat på en fatboy, antingen en vit eller en beige, så tråkig är jag.

Hur har du det en dag som denna? Idag ska jag försöka att packa det sista, och sen bara njuta av sista kvällarna i lägenheten och stå och glutta lite på tröskeln till framtiden....(jag borde bli poet, *fniss*).

Stor kram Sara

Unknown sa...

Kul att du gillade den!! =) Va fint du satt i hop den....Ha en underbar helg vännen! kramar Malin

Anonym sa...

hej gumman!

det är klart jag orkar läsa, alltid kul när du skriver. jag blir så glad när du glädjer dig åt oss här hemma, på fredag när vi står i huset kommer jag känna att du är med :)

herregud vad du måste ha sprungit runt på stan. vad handlade du för böcker?? *nyfiken*. jadu, det var länge sen jag hittade ett par jeans jag älskade, men är lite småkär i hög midja (crockerjeansen på JC med hög midja är underbara!!). jadu, jag kan också slå sönder grejer, slog sönder porslinsmuggar på Granit, typ 711 st som stod uppradade, och min väska slog strike i somras.. ååhh lika pinsamt varje gång, men vad tur att du är tjenis med dem på slott & koja.

kul att göra halsband till de små, kommer garanterat bli uppskattat. Du är produktiv utan dess like!

jag kommer bara ha en bloggpaus en kort stund jag lovar (kan inye hålla mig borta allt för länge haha) men kommer fortfarande svara på inlägg. Bloggpausen kommer som längst vara tills nästa torsdag (ujujuj)!!

Nu gör du mig nyfiken i en strut!! Vad du är gullig. Klart jag kan skicka min adress..

Nä nu ska jag fortsätta att packa ner det jag diskat. har plockat ut kylen, och frostat av frysen. vad grejer man samlar på sig...

stor kram till dig gumman!!

This is Kia sa...

Jättefint. Snyggt planterat. Lövtaket är supergulligt.

Förstår att Isak trivs där.

Kramar Kia

ColonialEast sa...

Kul med lite barnrumsinspiration! Jag älskar att fixa barnrum. Längtar tills vi får i ordning huset så jag kan göra "nya" barnrum. Toppenmysigt rum för en liten kille. Trevlig kväll!

Anonym sa...

Hej! Tack för din fina kommentar på min blogg. Ser att du har en jätteinspierande blogg själv så jag kikar runt här lite!

Hanna sa...

va fint hans rum är. Den där björnfällen är så cool...nästan så man vill skaffa barn bara för den. Den gör sig inte riktigt i vardagsrummet..tyvärr =)
Ha de gott
kram

Karin i Villa Grå sa...

Hej lilla Linda!

Din sons rum ser ut att vara jättefint, passande en liten kille med inredningstokig mamma :-) Skålen är inte dum den heller, var har du hittat den?

Såg ditt förra inlägg först nu och jag viiiill haaaaa sådanaaaa viiimplaaaar..! Måste gå med i syjunta och lära mig att sy! De är SÅ snygga! *gillar*

Nope, det blev INGA kokböcker på rean! Men nu har jag beställt på adlibris och då blev det flera, men inga GI. GI är inte min grej. I stället är det paleolitisk och vegetarisk kost som lockar, samt ett par trädgårdsböcker. Vill ha hem dem NU *gnäller som treåring vid godisdisk*

Hi hi, så du lider också av demens light? Me too :-) Var till frisören idag och hade lääänge suttit och pratat om hennes nybyggda hus som ligger mittemot vänner till oss. Sedan säger hon att hennes föräldrar bor i huset bredvid henne varpå jag frågar: Jaha, var bor du då?

Hmmm.

Kram på dig!

Karin

Anonym sa...

Vilket helt otroligt fint rum han har! Alla fina detaljer!! Härliga färger!
kram

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Så fint rum lilleman har! Ditt blomsterarrangemang är helt underbart vackert!
kram
nina

junhe sa...

men vad du gjort fint och praktiskt i hans rum =) ha en bra kväll/ junhe

Villa elva-kulla sa...

Vilket fin rum. Isbjörnsfällen var ju bara för go. Och arrangemangent med hjärtan på tråd och miniros var så gulligt.
Superfina bilder.
Ha de gott! / Jennie

ColonialEast sa...

Hej Linda! Tack för tipset om Shaker - köket. Är dålig på shaker men du har säkert rätt. Ska läsa på lite. Nu är det natti natti för mig .....

mittiminvillervalla sa...

Hej du! :o)

Har tyvärr inte kvar lappen där grovleken på står. Men skulle tro att den är ca 2 mm.

Ha en finfin dag!

Kram Monika

Anonym sa...

hej gumman!!

ja, jag är supernervös om vad som kommer i brevlådan.. men kul är det!! du är för söt!

idag ska jag slutspurta med packningen, ALLT ska vara packat till imorgon!! ojoj!

stora kramar Sara

Fröken Fräken sa...

Tack för besöket hos mig! Det är rätta taker, alla ungar ska ha ett pysselbord där de kan skapa. Själv hade jag ett två meter långt skaparbord som liten och oj, vad det pysslades där! Fint rum!

Anonym sa...

Hej svejs!

Dynorna som du undrade över kostar 275kr/st. Fanns i svart, vitt och grått! :)
kram kram

Anonym sa...

Hej!
Kul att du kom på besök hos mig.

Vilket härligt pojkrum din son har, läckert. Underbara och härliga detaljer.

Du gör verkligen jättefina smycken!

Ha en underbar dag!

MVH Bodil.

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Tack för rara söta ord om våra ägg!! Ha en go kväll!!

♥Kram Millis♥

Vitt är vackert sa...

Vilket fint rum han har pojken!! Superfint!
Jaadå. Örhängena har kommit fram. Jättefina!! Jag maila dig precis om det!

Kram Ellinor

Karin i Villa Grå sa...

Upps - hi hi hi!

Det ÄR pinsamt att krossa, mosa, välta och förstöra saker i butiker *vet*

Hoppas att du vågar dig in där ändå snart! ;-)

Kram!

Karin

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Nej, den köpte jag på Baazar till 1:a advent, den var då proppad med grönmossa och en hyacint, jättesött.
Nu har jag satt i en liten glaslykta för värmejus.

kramiz
nina

White Season sa...

Hej Linda, Så himla fint rum din son har!!!! Vad du är duktig, och sån ordning :-) Men visst är det fint att sätta in lite färg i barnens rum, det gör jag också, grönt och blått finns ju i så fina nyanser. Jag har haft så mkt denna vecka har därför inte hunnit kolla runt, men nu är jag här igen och vilken fin skål du har med egenhändigt arrangemang. Du är en pysseldrottning!
Tusen kramar Malin

Betonggården sa...

Hej!
Vilka fina arrangemang du gjort! Kliar verkligen i fingrarna efter att kollat på dem! Vill ha vår nu!!!

Anonym sa...

Hej pluttan!!

tack såå himla mycket för lyckönskningarna, vad glad jag blir :) Sitter här och har gett upp för tillfället. Allt är upp och ner, snart vet jag inte vad jag ska börja. Men så är det väl alltid när man flyttar.

Jag lovar att inte förlyfta mig, jag som är så svag är glad om jag kan lyfta en låda överhuvudtaget, *fniss* Fingrar och tår kan jag inte lova att de blir oskadda, jag är klumpigast i mellansverige, jag lovar!

Ha en underbar helg, imorgon kopplas bredbandet bort :( Återkommer så fort det bara går.

Stora kramelikramar ;)

stina sa...

Vilket gulligt rum han har din lilla prins! Mina killar är så stora nu så att det är svårt att få till det gulligt! Vilken tonårsgrabb vill ha ett gulligt rum? (inte min ialla fall ...) Isbjörnsfällen är så fin! kram Stina

Skatan sa...

Hej och tack!

Vilket kreativt och glatt barnrum - det gillar jag!!

Önskar en skön helg.

Kram.

Karin Lindström sa...

Måste bara säga att det var super fint i pojkrummet! Har ju en liten själv så det är extra roligt att se.
Karin

Marie sa...

Tack för kommentaren på min blogg. Åh vad mycket fint och mysigt lillkillen har i rummet. Vimplarna kommer bli jätte snygga i rummet, jag gillade verkligen färgerna.