onsdag 23 juni 2010

Drömkåken...

Hej!

Hur har ni det därute i sommarsverige? Här rullar dagarna på, det har inte varit så många riktiga sommardagar ännu. En del tid har spenderats nere vid kusten och lite sol har jag fått, men mer vill jag ha...

Jag och min svägerska har suttit framför Hemnet en del, hon är sugen på ett sommartorp och jag tittar för att se om ett lämpligt boende skulle kunna dyka upp. Plötsligt såg jag något och (jag skojar inte) började darra lätt. Vilken kåk! Rena rama drömkåken! Som alltid är det ju ett krux när något är bra och här är det läget...men skulle jag kunna leva med ett taskigt läge? Kanske när objektet ser ut så här. Får se hur det känns efter visningen nästa vecka. Vad tror ni? Har stället potential?

(Collage gjorda utav bilder från Hemnet)

Kram!10 kommentarer:

Jenny sa...

Wow, vilken drömkåk!! Ja, det är nu du får fundera på vad som du vill... Jag kan tänka mig att det är fint, map bilderna... Lycka till!!
Kram Jenny

House number 15 sa...

Det ser verkligen ut som en dröm!
Fast jag tycker att läget är minst lika viktigt.

Ha det gott!
Kram C

Annika sa...

Det där har jag med kikat på. Jag håller med dig. Vi letar hus i dessa trakter med men iår blir inget köp tyvärr. Men det där tycker jag du ska kolla på :) Vi är ute efter Hillared och Sexdrega eller emellan :)
Ha det gott och lycka till med visningen.

Mamma C sa...

Vilken drömkåk.
Ha en fin och bra midsommar
Kram Mamma C

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Det ser riktigt härligt ut!!

Kram Annica

Hemma hos Razzel sa...

Bara glasverandan är ju värd priset! Vilken drömkåk - bara man har lite ork och pengar!...

Maria sa...

Underbart hus! Men från en som jobba i bostadsbranschen, allt som spelar roll är egentligen läget, läget och läget... allt annat går att ändra på! Fast ligger det vackert och har kanske ett sämre pendlingsavstånd till jobb så kan det ju vara värt det ändå!

Kram

Katta sa...

Hej Linda! Vilket underbart fint hus! Ser verkligen ut som ett drömhus. Det där med taskigt läge kan ju bara den som ska bo där bestämma om det är eller inte, antingen känss det rätt eller så fel. Lycka till. Kram Katta

Ullis/Leva på landet sa...

Vilket ställe. Där skulle jag verkligen kunna tänka mig att bo. Sedan beror det på vad du menar med taskigt läge. Vi bor en bra bit utanför Leksand, men det är helt ok att åka för att bo som vi gör. Man blir van fort om det är så du menar med taskigt läge. Vi får väl se hur det går vid visningen.
Kram Ullis

VITA NYANSER sa...

UNDERBART FIIIIINT!!! Så kul att få gå på visning på ett så fint hus! Ja, läget kan man ju aldrig ändra på.

Vår ståplatta i duschen är från en gammal duschkamin, mycket praktiskt, vi tog bara bort väggarna.

Ha en bra dag!
Kram L-L