lördag 3 juli 2010

Ett smultronställe...

Hej! Här kommer en liten semesterhälsning från mig. Datorn är ju inte det som prioriteras först under semestern om man så säger...;)

För er som undrar så var drömkåken ingen drömkåk. Vägen dit var lång...huset var inte alls i det skick som man trodde när man såg bilderna. En besvikelse kan man lugnt säga.

Igår var jag iväg på en liten utflykt med min kära mor och son. I vintras var vi på Storegården i Alboga och det var så mysigt att vi bestämde att vi skulle åka dit en sväng igen till sommaren. Jag hade fått ett mail om att de skulle ha en Lavendeldag och då både jag och mamma älskar lavendel så passade det perfekt med en liten tur dit. På vägen dit åkte vi förbi ett annat mysigt ställe, bokcafeét i Od, där vi stannade till och fikade. Underbar miljö och gott hembakat fika. De har även lunch, dagens soppa och dagens paj, allt är hemlagat.

På Storegården möts man av härliga Sarah som driver Storegården som består av en röd gårdsbutik samt att det på andra sidan vägen ligger ett vitt gårdscafeé med underbar(!!!) hembakad fika och lunch. Igår fick vi provsmaka lavendel-iste och småkakor smaksatta med lavendel plus att vi köpte med oss ett gäng lavendlar hem också. En supermysig dag hade vi. Jag rekommenderar ett besök dit om ni har vägarna förbi.


Sommarkram!

5 kommentarer:

Katta sa...

Tråkigt att drömkåken inte var vad ni hoppats på men vacker var den i allafall. Storegården är ett favoritställe till min syster med så därifrån har jag en del fina presenter :) Ha en skön fortsättning på semestern. kram Katta

Grodmamman sa...

Tråkigt med huset, men det kommer säkert fler!:)
Mysigt ställe du skriver om.
Ha en skön semester!
Kram

Mamma C sa...

Ni hittar säkert eran drömkåk till slut. Finns massor av smultronställen som man inte vet om.
Kram mamma C

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken otur att det inte var någon drömkåk. Hoppas att ni hittar er drömkåk snart ändå. Låter som en skön utflykt. Bra tips när man är i de krokarna.
Kram Ullis

Hanna sa...

Vilka bilder.
Hanna