torsdag 23 september 2010

Jukebox...

Det är så man skäms...Vilken usel bloggare jag har blivit...Vet inte var jag gör av min tid, men inte är det framför datorn iallfall ;) Jag skaaaa bli bättre, jag loooovar. Nu ska villavagnen stängas igen för vintern i helgen och sedan kommer det finnas mer tid över på helgerna....tror jag ;)

Inte har jag har hunnit ta några bilder på mina presenter och vinst heller, så i brist på något kul så slänger jag in en bild på sonens tuggummiautomat/sparbössa som han fick i julas. En kär present som dessutom genererar en del pengar från godissugna gottegrisar... Den är inte plastig utan hela automaten, förutom plexiglaskåpan, är i gjutjärn. Så den har lite tyngd också. Kul och snygg i barnrummet.Kram, kram skumbanan!

7 kommentarer:

Mamma C sa...

Jag skulle mer en gärna bidra med en slant för att få ett tuggummi.
Den var jättecool.
Kram mamma C

Anonym sa...

Var kan man få tag på en sådan cool tuggummiautomat? Skulle gärna ha en eller helst en dubbel på ben som man kan se i affärerna.

Nettan sa...

Såå cool!!
Känner igen mig...ha för lite tid att blogga nu för tiden..skulle gärna utäka dygnet med några timmar!;-)
Kram Nettan

Annas skattkammare sa...

Känner igen det där, har blivit usel på att göra inlägg, men idag sitter jag här istället för att skriva tenta.. inget bra.. ;)
Kram /Anna

Nanna sa...

Oj va fräck! :D Sån skulle jag också vilja ha! :P
Om du vill ha lite pepp för bloggandet så kan jag berätta att jag börjat prenumerera på din blogg via bloglovin:) Ser framemot nästa inlägg!

Kraxpelax sa...

Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjort gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Facket och Original Gangsters. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns åsiktsterror, Gleichschaltungs- ooh diktatursträvanden.

Samtidigt känner jag mig skyldig att sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land.

Vidare instiftar jag den ultimata religionen, den "metakatolska kristosatanismen".

Denna sida upp!

chokladblomma sa...

Åh! En så'n skulle mina barn älska!
Och tänk vad tuggade tuggummin jag skulle hitta överallt...!!!
Snygg!
Kram