torsdag 23 september 2010

Jukebox...

Det är så man skäms...Vilken usel bloggare jag har blivit...Vet inte var jag gör av min tid, men inte är det framför datorn iallfall ;) Jag skaaaa bli bättre, jag loooovar. Nu ska villavagnen stängas igen för vintern i helgen och sedan kommer det finnas mer tid över på helgerna....tror jag ;)

Inte har jag har hunnit ta några bilder på mina presenter och vinst heller, så i brist på något kul så slänger jag in en bild på sonens tuggummiautomat/sparbössa som han fick i julas. En kär present som dessutom genererar en del pengar från godissugna gottegrisar... Den är inte plastig utan hela automaten, förutom plexiglaskåpan, är i gjutjärn. Så den har lite tyngd också. Kul och snygg i barnrummet.



Kram, kram skumbanan!

6 kommentarer:

Mamma C sa...

Jag skulle mer en gärna bidra med en slant för att få ett tuggummi.
Den var jättecool.
Kram mamma C

Anonym sa...

Var kan man få tag på en sådan cool tuggummiautomat? Skulle gärna ha en eller helst en dubbel på ben som man kan se i affärerna.

Nettan sa...

Såå cool!!
Känner igen mig...ha för lite tid att blogga nu för tiden..skulle gärna utäka dygnet med några timmar!;-)
Kram Nettan

Annas skattkammare sa...

Känner igen det där, har blivit usel på att göra inlägg, men idag sitter jag här istället för att skriva tenta.. inget bra.. ;)
Kram /Anna

Nanna sa...

Oj va fräck! :D Sån skulle jag också vilja ha! :P
Om du vill ha lite pepp för bloggandet så kan jag berätta att jag börjat prenumerera på din blogg via bloglovin:) Ser framemot nästa inlägg!

chokladblomma sa...

Åh! En så'n skulle mina barn älska!
Och tänk vad tuggade tuggummin jag skulle hitta överallt...!!!
Snygg!
Kram